Κασιδιάρης: Μεγάλη νίκη στην τηλεδιάσκεψη - Πήρε πίσω το hot spot ο Μπακογιάννης

0
0
0
s2smodern

Μία μεγάλη επιτυχία των Ελλήνων που αγωνίζονται ενάντια στον παράνομο εποικισμό της Πατρίδας μας σημειώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων (που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη στις 13/4) Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαίτησε ρητή δέσμευση Μπακογιάννη πως το hot spot που επί μήνες στήνεται στην πλατεία Βάθη ΔΕΝ θα λειτουργήσει ως κέντρο υποδοχής αλλοδαπών. Δεν θα επιτρέψουμε στην εξουσία να εκμεταλλευθεί την υγειονομική κρίση για να κάνει πράξη τα παράνομα σχέδιά της σε βάρος των Ελλήνων. Ο Μπακογιάννης έγινε για μια ακόμη φορά καπνός κατά την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη.

Κρύφτηκε ακόμα και στην τηλεδιάσκεψη! Τελικά όμως, κατόπιν σφοδρών πιέσεων της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» και των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής, ο Μπακογιάννης πήρε πίσω το παράνομο hot-spot! Δήλωσε δημόσια πως το κτίριο των 4.000 τ.μ. στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Λιοσίων ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο υποδοχής αλλοδαπών – όπως σχεδιαζόταν αρχικά – αλλά ως στέγη αστέγων.

Φυσικά, τίποτα δεν τελειώνει με την δήλωση αυτή. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την υπόθεση εκ του σύνεγγυς, να πιέζουμε την εξουσία (κυβέρνηση και δημοτική αρχή) και να αποκαλύπτουμε όλες τις ανθελληνικές παραφυάδες της (ΜΚΟ)

Κασιδιάρης, Νίκη, Δήμος, Μπακογιάννης, Τηλεδιάσκεψηe-genius.gr ...intelligent web software