Γενική απεργία για τη Μακεδονία

MEGAS-ALEXANDROS-2.jpg
0
0
0
s2smodern

Γενική απεργία ετοιμάζουν οι διοργανωτές και οι σύλλογοι που οργάνωσαν τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, με αφορμή την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, με φήφιση στη Βουλή τον Μάρτιο.

Όπως ενημέρωσαν:

''ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !!!

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

Ήρθε η ώρα που, όλοι εμείς που μαζευτήκαμε και δημιουργήσαμε τα επικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, πρέπει να δείξουμε αν είμαστε “ετερόκλητο πλήθος” (δηλαδή “ρεμπέτ ασκέρ”) όπως μας αποκάλεσε ο πρωθυπουργός μας, ή αν είμαστε ο “κυρίαρχος Λαός” (το αφεντικό της Χώρας) όπως μας θέλει και το Σύνταγμα στο πρώτο και θεμελιώδες άρθρο του. Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσια της Ελλάδας μας και του Ελληνισμού. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, αφαιρώντας (πριν πέσουν οι υπογραφές) την εξουσιοδότηση που έχουμε δώσει στο καθεστώς, να μας εκπροσωπεί. Υπάρχει τρόπος. Ειρηνικός, πολύ αποτελεσματικός και καθόλου δύσκολος. Θέλει, όμως, αποφασιστικότητα και αντίληψη του μεγέθους τής σπουδαιότητας του στόχου μας. Την τακτική του καθεστώτος, να αγνοεί επιδεικτικά τη λαϊκή βούληση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, για δύο λόγους:

ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΜΕΝΗ. ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΈΝΕΙ, για να γλυτώσουμε τη Μακεδονία μας από το ξεπούλημα τής ταυτότητας της, και τη Δημοκρατία από τον ευτελισμό και την πλήρη απαξίωση της, είναι η αφαίρεση από τη Βουλή των άβουλων, της δυνατότητας να υπογράψει, πριν υπογράψει και αυτό το ξεπούλημα. Αυτό, δεν γίνεται ούτε με συλλαλητήρια, ούτε με πορείες, ούτε με συλλογή υπογραφών. Γίνεται μόνον με έναν τρόπο: Απλό στην εκτέλεση, σοβαρό, δυνατό, ακαταμάχητο: Έναν τρόπο που δεν μπορούν να τον χαλάσουν ούτε τα ΜΑΤ με τους μπαχαλάκηδες τους, ούτε τα καπνογόνα, τα δακρυγόνα και τα λοιπά αέρια τους. Ο τρόπος αυτός, είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, δηλαδή η γενική νέκρωση κάθε δραστηριότητας στη Χώρα, μέχρι τη διάλυση της Βουλής. Επειδή η ενέργεια αυτή είναι πολύ σοβαρή, επιβάλλεται σύνεση. Η εφαρμογή της, λοιπόν, θα περάσει από τρεις φάσεις:

1η ΦΑΣΗ : Διαπίστωση της απαιτούμενης απήχησης αυτής της πρότασης στον Λαό.

2η ΦΑΣΗ: Εξαγγελία ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ 48ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

3η ΦΑΣΗ: Κήρυξη ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Οπότε, θα φτάσουμε στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ όταν, αφ' ενός, θα έχουμε εξασφαλίσει την επιτυχία της και αφ' ετέρου, εφ' όσον το καθεστώς συνεχίσει να αρνείται πεισματικά τη λειτουργία τού βασικού κανόνα της Δημοκρατίας, όπως ορίζεται και από το Σύνταγμα στο πρώτο και θεμελιώδες άρθρο του :”Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία”. Με άλλα λόγια, πριν φτάσουμε να εφαρμόσουμε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πρέπει :

1ον) να διαπιστώσουμε ότι θα έχει απήχηση και μεγάλη συμμετοχή του λαού. Στο διάστημα αυτό, από σήμερα μέχρι και την 18η Μαρτίου 2018, όσο θα καταγράφουμε την απήχηση αυτή, θα δώσουμε στο καθεστώς (Βουλή και κυβέρνηση) μία τελευταία ευκαιρία, να αναλογιστεί ότι είναι εντολοδόχος του εντολέα του, τού κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και να αποσύρει τις, απαράδεκτες από τον Λαό, προτάσεις του, από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ή να εξαγγείλει τη διενέργεια Δημοψηφίσματος ΜΕ ΚΑΘΑΡΌ ΕΡΏΤΗΜΑ: “Συμφωνείτε να δοθεί το όνομα Μακεδονία, σκέτο ή με επιθετικό προσδιορισμό, στην Ελληνική ή άλλη γλώσσα, στην FYROM; ΝΑΙ - ΟΧΙ.

Ήδη, η εξώδικος επιστολή που έχουν στείλει στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών οι Παμμακεδονικές ενώσεις, την 26η Φεβρ., κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.

2ον) Αφού διαπιστώσουμε ότι αυτή η πρόταση (για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ) έχει απήχηση και μεγάλη συμμετοχή του λαού (και εφ' όσον το καθεστώς δεν θα έχει αποδεχθεί την εντολή τού εντολέα του, κυρίαρχου Λαού, θα αναγκαστούμε να κάνουμε χρήση του άρθρου 120 Σ* και να προβούμε στην εξαγγελία μίας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ 48ωρης Γενικής Απεργίας , με ημερομηνία έναρξης την ημέρα εισαγωγής του θέματος στη Βουλή. Ταυτόχρονα θα κληθεί ο Ελληνικός Λαός να περικυκλώσει το Κοινοβούλιο, απαιτώντας την μη υπογραφή της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη FYROM. 3ον) Μετά την 48ωρη ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Αν το καθεστώς συνεχίσει να αγνοεί την απαίτηση τού (κατά το Σύνταγμα) κυρίαρχου Λαού και εντολέα του, θα ζητήσουμε από τον Λαό να μετατρέψει την 48ωρη προειδοποιητική, σε ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, μέχρι τη διάλυση της Βουλής. Δεν θα τους περάσει !!!

Ήρθε η ώρα να πάρει ο Λαός τα πράγματα στα χέρια του. Για να το κάνει αυτό, πρέπει να δείξει ότι κινείται συντεταγμένα και δεν είναι “ετερόκλητος όχλος”, όπως τον απεκάλεσε ο Τσίπρας, θεωρώντας τον Ελληνικό Λαό, “ρεμπέτ ασκέρ”. Ο κυρίαρχος Λαός, έξω από κόμματα και αριστεροδέξιες ιδεοληψίες, με την παρουσία του στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, όρθωσε το ανάστημα του και έδειξε ότι είναι ακοίμητος φρουρός, τόσο τής Μακεδονίας, όσο και της Δημοκρατίας. Τώρα, πρέπει να δείξει πως δεν είναι μόνο για συλλαλητήρια, αλλά είναι έτοιμος και για δράσεις με ουσιαστικό αποτέλεσμα. Προχωρούμε, λοιπόν, στην επόμενη πράξη: Από σήμερα, μέχρι και την 18η Μαρτίου, σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε καφενείο, λεωφορείο και σπίτι, μαζευόμαστε, συζητάμε ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την αποδοχή για τη συμμετοχή μας, όπως αναλύεται παραπάνω) στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που αποτελεί τη νέα φάση του αγώνα για τη σωτηρία της Μακεδονικής μας ταυτότητας και της Δημοκρατίας μας. Η επιτυχία αυτής, της 1ης φάσης του αγώνα, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε: Τη μη υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας που έχει ετοιμάσει το καθεστώς.

Για τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, αλλά και την καλύτερη οργάνωση της, επικοινωνήστε με τον “ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ” (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και δηλώστε την αποδοχή σας για την πρόταση μας αυτή. (Αυτό είναι απαραίτητο, διότι αν δεν έχουμε αποδείξεις ευρύτατης αποδοχής της, ίσης και μεγαλύτερης των συλλαλητηρίων) δεν θα προχωρήσουμε στην επόμενη Β' φάση (της εξαγγελίας 48ωρης Προειδοποιητικής). Υ/Γ: Όλη η παραπάνω λαϊκή κινητοποίηση θα τεθεί σε εφαρμογή και σε περίπτωση που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η Ελλάδα απωλέσει μία σπιθαμή Ελληνικής Γης, από τον Τουρκικό μεγαλοϊδεατισμό που, τελευταίως, “δείχνει τα δόντια του”. Αλλοίμονο στο καθεστώς, αν αποδειχθεί πως είναι “μια τρύπα στο νερό”, οι τεράστιες και συνεχείς θυσίες της Ελληνικής κοινωνίας για την ύπαρξη αξιόμαχης Εθνική Άμυνας και αποτελεσματικής διπλωματίας''.

Κοινοποιείστε όσο δυνατότερα μπορείτε.

* Άρθρο 120 του Συντάγματος: 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 4. “H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Ετικέτες: Μακεδονία Απεργία Γενική Πανελλαδικήe-genius.gr ...intelligent web software