Γράφτηκε στις .

Επικό γλέντι και «Άντε Γεια» του Τάκη στο "Live Tonight"

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Νίκου Ράπτη, "Live Tonight" στον ΑΝΤ1, ήταν ο Τάκης Τσουκαλάς, λίγο μετά το τέλος του «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» της Παρασκευής. Βέβαια, δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο Τάκης δεν μασάει τα λόγια του και αυτό έκανε και σε αυτή την εκπομπή. Υπήρξε αρχική διαφωνία για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ πέρσι, ο Τάκης τους έλεγε για το χέρι του Βιεϊρίνια στη Λαμία, για την Ξάνθη και την πολυϊδιοκτησία, αλλά κοινό σημείο δεν υπήρχε. Στο τέλος, αφού δήλωσε Παναθηναϊκός ο Νίκος Ράπτης, ενοχλήθηκε από την συμπεριφορά του Τάκη. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Δεν τους αρέσουν πράγματα που ενοχλούν.

Τι να κάνουμε; Αν θέλετε, μην τον ξανακαλέσετε. Αυτός είναι, έτσι τα έλεγε και θα τα λέει… «Εγώ δεν έχω φίλο Παναθηναϊκό, όπως δεν έχω Ιεχωβά, δεν έχω Μουσουλμάνο, κακό είναι αυτό; Εγώ είμαι Έλληνας και είμαι Ορθόδοξος. Έχω επιλέξει κάποια πράγματα να μην έχω φίλους Παναθηναϊκούς, ΑΕΚτζήδες και ΠΑΟΚτζήδες γιατί μπορεί να έμπαινα φυλακή Γρηγόρη. Μου τη δίνει έτσι στα νεύρα με τα ψέματα και θα τον πέταγα από το μπαλκόνι. Εγώ δεν μπορώ να κάτσω με έναν Μουσουλμάνο να φάω φαγητό. Δεν γίνεται. Δεν είναι κακό. Εσύ μπορείς να κάτσεις με έναν Τούρκο να φας;

Εγώ πήγα στην Κωνσταντινούπολη το 12, και ζήτησα έναν ελληνικό καφέ και μου έλεγε ότι είναι τούρκικος. Αφού είναι ελληνικός ο καφές».

Γλέντι, Τσουκαλάς, Αρναούτογλου