Κοινωνική προσφορά από τον Αναστάσιο Ναθαναηλίδη

0
0
0
s2smodern

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Ελληνικής Αυγής, Αναστάσιος Ναθαναηλίδης, δείχνοντας ακόμη μία φορά το κοινωνικό του έργο έμπρακτα και την ευαισθητοποίησή του πραγματοποίησε μια δωρεά στο κέντρο υγείας Χρυσούπολης. Πιο συγκεκριμένα προσέφερε μεγάλο αριθμό γαντιών για την προστασία τόσο των γιατρών της περιοχής όσο και των ασθενών.

Το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο κ. Ναθαναηλίδης είναι σημαντικό, καθώς θυμίζει σε όσους δραστηριοποιούνται στον πατριωτικό χώρο, ότι δεν είναι μόνο τα προβλήματα και οι προδοσίες στα εθνικά ζητήματα αλλά και η βοήθεια στον συνάνθρωπο. Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον κ. Ναθαναηλίδη από τους γιατρούς και νοσηλευτές του κέντρου υγείας Χρυσούπολης:

«Οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες του ΚΥ Χρυσούπολης, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Τάσο Ναθαναηλίδη, περιφερειακό σύμβουλο, για την προμήθεια μεγάλης ποσότητας προστατευτικού υλικού (γάντια), για την προστασία των εργαζόμενων στην πρώτη γραμμή, καθώς και των ασθενών!!!».

Προσφορά, Ναθαναηλίδης, Ελληνική Αυγή, Γάντιαe-genius.gr ...intelligent web software