x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στο «Παπαγεωργίου» των ελλείψεων το πρώτο απογευματινό χειρουργείο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ακόμα ένα «σόου» ετοιμάζει ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει τεράστιες ελλείψεις σε νοσοκομεία, πολύ μεγάλη αναμονή για χειρουργεία, αλλά ο υπουργός Υγείας αποφάσισε: «Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” θα πραγματοποιηθεί το πρώτο απογευματινό χειρουργείο»!

Εδώ ταιριάζει το «όλα τα ‘χε η Μαριωρή…». Τη στιγμή που στην αναμονή βρίσκονται εκατοντάδες ασθενείς, οι οποίοι περιμένουν τη σειρά τους να χειρουργηθούν και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τα νοσοκομεία της πόλης, εκείνος επιλέγει να ξεκινήσει τα απογευματινά χειρουργεία από την «ταλαιπωρημένη» Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης 12 Μαρτίου, παρουσία του κ. Γεωργιάδη και του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από νοσοκομειακές πηγές, θα ανοίξουν δύο κλινικές, η Γενική Χειρουργική και η Ορθοπεδική Χειρουργική, και θα γίνουν τουλάχιστον δύο επεμβάσεις, μία κοίλη και μία αρθροπλαστική, αντίστοιχα.

«Είμαι πολύ περήφανος, καθώς θα είμαστε με τον κ. Θεμιστοκλέους την Τρίτη στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, όπου θα γίνει το πρώτο απογευματινό χειρουργείο. Το Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” έχει τις περισσότερες αναμονές κι έτσι ο κόσμος που περίμενε θα μπορεί πλέον να χειρουργηθεί» ανέφερε ο υπουργός, ο οποίος δέχεται επιστολές από ιατρικούς συλλόγους για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των νοσοκομείων, αλλά ο ίδιος βρίσκεται κυριολεκτικά στον δικό του κόσμο.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η ενιαία ψηφιακή λίστα χειρουργείων με τα πρωινά και τα απογευματινά χειρουργεία σε ένα τρίμηνο από σήμερα θα γίνει δημόσια κι έτσι ο ασθενής θα μπορεί να βλέπει πώς γίνονται τα χειρουργεία με διαφάνεια.

Ο υπουργός γνωστοποίησε επίσης τη διαγραφή προστίμων σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, στο πλαίσιο νομοσχεδίου που περιλαμβάνει διάφορες ρυθμίσεις για τον χώρο της Υγείας, που τίθεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software