Θρίλερ με σύλληψη 38χρονου στη Ρόδο – Πέθανε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε 38χρονος στη Ρόδο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν χρήστης ουσιών, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Τι συνέβη
Ειδικότερα, όπως γράφει η dimokratiki.gr το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν πληροφορίες στη Δίωξη Ναρκωτικών Ρόδου ότι ο 38χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κοκαΐνης στο νησί.

Ο άνδρας τέθηκε υπό παρακολούθηση και το απόγευμα της 5ης Μαρτίου 2024 έγινε επιχείρηση ελέγχου. Ο 38χρονος εντοπίσθηκε έξω από το κατάστημά του και όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, φέρεται να αντέδρασε και να προσπάθησε να απομακρυνθεί.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και σε σωματική έρευνα που του έγινε δεν εντόπισαν κάτι πάνω του, ωστόσο ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι του, το οποίο χρησιμοποιούσε και ως κατάστημα.

Στο χώρο βρισκόταν και μια 33χρονη η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας που της άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και την παρέπεμψε ενώπιον του τακτικού Ανακριτή για τα περαιτέρω. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή.

Στο μεταξύ ο 38χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν αισθάνεται καλά. Του αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες και τότε ξάπλωσε και έδειξε πως υπέστη επιληπτικό επεισόδιο.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, τον παρέλαβε και την στιγμή εκείνη εκδήλωσε αδιαθεσία και η 33χρονη την οποία παρέλαβε άλλο ασθενοφόρο και την μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Κατά την διαδρομή του προς το νοσοκομείο ο 38χρονος υπέκυψε σε καρδιακή ανακοπή.

TAGS: