Το Εθνικό Μέτωπο στις Ευρωεκλογές

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα και η Ευρώπη θα προσέλθει στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Ενός θεσμού που μαζί με τους υπόλοιπους των Βρυξελλών, έχει εξελιχθεί σε έναν μηχανισμό προώθησης της πολιτικής της Παγκοσμιοποίησης και της πολιτικής ορθότητας.

Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με την ακρίβεια, την ” ανάπτυξη ” μόνο για τους εκλεκτούς της ολιγάρχες και τις πολυεθνικές, τον πλήρη ενδοτισμό στα εθνικά θέματα, την αντικατάσταση πληθυσμού και την διάλυση της κοινωνίας με την φτωχοποίηση, το ξεπούλημα της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας αλλά και τους νόμους που θέλουν να διαλύσουν το αξιακό πλαίσιο του Έθνους, όπως ο πρόσφατος για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Απέναντι σε αυτή την επέλαση αντεθνικών και αντιλαϊκών πολιτικών, η μόνη πραγματική αντίσταση είναι η ενδυνάμωση του εθνικού κινήματος. Ενός κινήματος που έχει δεχθεί τον λυσσώδη πόλεμο αρνητικής προπαγάνδας, μία επίθεση με απαγορευτικές νομοθεσίες αλλά και την πολιτική εκμετάλλευση του από τυχοδιώκτες άσχετους με τις ιδέες του και προσωπικές στρατηγικές που οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα. Το Εθνικό Μέτωπο με την συνεχή παρουσία στον πολιτικό αγώνα, την δυνατότητα συμμετοχής του στην εκλογική διαδικασία, την συνέπεια σε θέσεις και ιδέες, αγωνίζεται για την ανασύνταξη αυτού του εθνικού κινήματος και την ενδυνάμωση του σε σταθερές και όχι ευκαιριακές βάσεις.

Το Εθνικό Μέτωπο θα δώσει την μάχη των Ευρωεκλογών στα πλαίσια της διάδοσης των εθνικών ιδεών στην κοινωνία αλλά και γιατί οφείλει να εκφράσει την εθνική αντιπολίτευση χωρίς δήθεν, χωρίς αλλά, χωρίς μπροστινούς, χωρίς φόβο, χωρίς ιδιοτελείς τακτικές..

Η μάχη των Ευρωεκλογών είναι μια μάχη για το Εθνικό κράτος και όχι για τον διεθνιστικό φεντεραλισμό της ΕΕ. Μία μάχη για την Εθνική οικονομία και όχι για τον φιλελευθερισμό κάθε τύπου που οδηγεί στην τυραννία των αγορών. Μία μάχη για την Εθνική κυριαρχία και όχι για την εμμονική υποταγή σε μία ” Δύση ” που έχει γίνει η έκφραση των συμφερόντων μίας κλίκας της ανατολικής ακτής του Ατλαντικού. Μία μάχη για την Εθνική Ταυτότητα και όχι για την οποιουδήποτε τύπου ενσωμάτωση αλλότριων στοιχείων με το γένος και τον πολιτισμό μας που απλά είναι μια άλλη μορφή του πολυπολιτισμικού πολτού.

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στην Ευρώπη επιτρέπουν να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση το Εθνικό Μέτωπο θα ευθυγραμμιστεί με τα κινήματα εθνικής αφύπνισης που αντιτίθενται στο κατεστημένο των Βρυξελλών. Στις 9 Ιουνίου θα λάβουν την απάντηση τους.

Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου.

TAGS: