x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δήμαρχος Δίου- Ολύμπου: “Δεν λειτούργησε το 112”- Ανέτοιμοι για μια ακόμα φορά…

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πολύ δύσκολη ήταν η νύχτα στον Δήμο Δίου- Ολύμπου με σφοδρότατη χαλαζόπτωση και έντονη βροχόπτωση, ενώ κινδύνεψαν και άνθρωποι, όπως δήλωσε στις “Συνδέσεις” ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος.

“Υπήρχε φόβος… Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα” ,τόνισε ο ίδιος, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν μεγάλες καταστροφές σε υποδομές.

 

“Χθες το βράδυ με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα του δήμου καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε 8 πολίτες, 8 συνδημότες μας, που παγιδεύτηκαν εξαιτίας των ορμητικών νερών, αφού οι δρόμοι έγιναν χείμαρροι. Σήμερα με το φως της ημέρας βλέπουμε το μέγεθος της καταστροφής και ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν άλλα παγιδευμένα άτομα, ενώ προσπαθούμε να κάνουμε έναν απολογισμό των ζημιών με ίδια μέσα”, σημείωσε.

Η κακοκαιρία χτύπησε κυρίως το βόρειο κομμάτι του δήμου, τόνισε ο ίδιος, στα ριζά του Ολύμπου, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα και της Κονταριώτισσας, στα σημεία που έφερε νερό από τον Όλυμπο, ενώ επισήμανε πως “δυστυχώς δεν λειτούργησε το 112, δεν είχαμε προειδοποίηση παρ’ όλο που μιλούσαμε, είμαστε σε επαφή με την Πολιτική Προστασία που γνώριζε για την κακοκαιρία. Το 112 δεν ήχησε αυτήν τη φορά”.

“Νομίζω είναι η ώρα η Πολιτεία, η Περιφέρεια και βεβαίως και ο Δήμος να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκαταστήσουν τις ζημιές”, κατέληξε ο δήμαρχος.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software