x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονο για revenge porn – Έστελνε βίντεο με την πρώην του στον νυν της!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στη σύλληψη ενός 52χρονο για εκδικητική πορνογραφία, προχώρησαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ο άνδρας είχε στην κατοχή του βιντεοληπτικό υλικό με προσωπικές στιγμές του με μια 39χρονη. Αφότου χώρισε με τη γυναίκα, ο 52χρονος έστελνε μέρος αυτού του υλικού στον νυν σύντροφο της.

Η 39χρονη προχώρησε άμεσα σε καταγγελία και ο 52χρονος συνελήφθη, σύμφωνα με το thestival.gr.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Μετά από τις άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες 02-03-2024, 52χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, περί αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και άλλων διατάξεων και για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 39χρονης ημεδαπής.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ο προαναφερόμενος άνδρας (πρώην σύντροφος), απέστειλε σε τρίτο άτομο φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονιζόταν η παθούσα, ενώ παράλληλα ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο οπτικό υλικό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software