Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

0
0
0
s2smodern

Ο πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλλει την Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης, την κυβέρνηση, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις ΜΚΟ και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, στο χωριό Μάνδρα της Λαρίσης, όπου λίγο πιο πάνω υπάρχει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών Κουτσόχερου, στην στάση λεωφορείων του χωριού υπήρχαν πάνω από 20 λαθρομετανάστες, περιμένοντας το λεωφορείο της γραμμής Τρίκαλα – Λάρισα, για να τους πάει στην Λάρισα. Δεν ξέρουμε πόσα άτομα είχε ήδη το λεωφορείο από τα Τρίκαλα.

Οι επιτρεπόμενοι επιβάτες πρέπει να είναι μέχρι 24. Το περιστατικό αυτό συνέβη χθες το πρωί στο χωριό Μάνδρα σύμφωνα και με μαρτυρίες των κατοίκων. Η Αστυνομία, η οποία ήταν παρούσα, επέτρεψε να είναι μαζεμένοι πάνω από 20 άτομα και ο ένας δίπλα στον άλλον ενώ τους Έλληνες τους υποχρεώνει να είναι σε απόσταση 2 μέτρων και όχι πάνω από 4 άτομα, ενώ τους εξυπηρετούσε να ανέβουν και πάνω στο λεωφορείο.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσατε κύριοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαρίσης, αφού ο νόμος γι’ αυτούς λέει ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον μέχρι 10 άτομα και γι’ αυτόν τον λόγο καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και όλους τους παραπάνω φορείς. Επίσης, δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα με τον ιό που κυκλοφορεί με αποτέλεσμα να αφήνουν στο έλεος τους οδηγούς των λεωφορείων των ΚΤΕΛ Τρικάλων και Λαρίσης τόσο από πλευράς υγείας όσο και από πλευράς ασφάλειας αφού δεν υπάρχει εισπράκτορας στο λεωφορείο λόγω του ότι είναι μειωμένη η κίνηση από επιβάτες.

Καλούμε την κυβέρνηση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τις ΜΚΟ και την Ύπατη Αρμοστεία να βρουν λύση μεταφοράς για τους συγκεκριμένους ανθρώπους της δομής Κουστόχερου ώστε να έρχονται στην Λάρισα και να μην δημιουργούν διακρίσεις και ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

Λαθρομετανάστες, Χάμος, Λάρισα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΕΣ, ΚΤΕΛe-genius.gr ...intelligent web software