Αθήνα: Κεφαλοκλείδωμα από δημοτικούς αστυνομικούς σε ηλικιωμένο λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας

0
0
0
s2smodern

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας όπου δημοτικοί αστυνομικοί του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη εφάρμοσαν λαβή «κεφαλοκλειδώματος» σε ηλικιωμένο πολίτη ο οποίος δεν είχε πάνω του τα απαραίτητα χαρτιά για να κυκλοφορήσει! 

Όποιος δει το σχετικό βίντεο θα καταλάβει δυστυχώς πως τα πολύ αυστηρά μέτρα απαγόρευσης αρχίζουν και στρέφουν πολίτες και δυνάμεις ασφαλείας τον έναν εναντίον του άλλου, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, επιβάτης τρόλεϊ, πιάστηκε στα χέρια με άνδρες της δημοτικής αστυνομίας όταν του βεβαίωσαν πρόστιμο επειδή δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αντέδρασε στην βεβαίωση του προστίμου, με τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας να τον πιάνουν κεφαλοκλείδωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, έξαλλος για το πρόστιμο, το οποίο πιθανόν λόγω της πενιχρής σύνταξής του δεν μπορεί να πληρώσει,  πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις και τότε ένας από τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει.

Έχουν σκεφτεί άραγε στην κυβέρνηση πως οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, ειδικά αυτοί που είναι μόνοι, δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να εκτυπώσουν «δήλωση» αλλά ούτε και να στείλουν SMS.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί γράφουν δικές τους δηλώσεις σε χαρτιά!

 

Την στιγμή που οι Έλληνες (νέοι & ηλικιωμένοι) υφίστανται βία αλλά και «τραμπουκισμό» από τα ΜΜΕ επειδή δήθεν «συνωστίζονται» για να επιτελέσουν απαραίτητες δουλειές, όπως να πάνε τράπεζα και σούπερ μάρκετ, οι παράνομοι μετανάστες συνωστίζονται ελεύθερα έξω από τις «δομές» χωρίς κανείς να τους ενοχλεί ή να τους υβρίζει. 

Χαρακτηριστικές οι εικόνες στη δομή του Βαγιοχωρίου στο δήμο Βόλβης έξω από τη Θεσσαλονίκη.

 

 

Αθήνα, Μεταναστευτικό, Βία, Αστυνομικοί, Πρόστιμο, παράνομοι μετανάστες, απαγόρευση κυκλοφορίαςe-genius.gr ...intelligent web software