x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Απάντηση Κρεμλίνου στις υβριστικές δηλώσεις του Μπάιντεν κατά Πούτιν

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το Κρεμλίνο, απάντησε στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν που αποκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο «crazy SOB» που σημαίνει «παλαβός γιος σκύλας» και τον κατηγόρησε ότι έκανε μία αποτυχημένη προσπάθεια να εμφανιστεί σαν «καουμπόι του Χόλιγουντ».

«Η χρήση τέτοιων δηλώσεων από τον πρόεδρο των ΗΠΑ εναντίον του προέδρου μας εξευτελίζει αυτούς που χρησιμοποιούν τέτοιες λέξεις» ανέφερε το Κρεμλίνο, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τ.Μπάιντεν ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Β.Πούτιν με υβριστικό τρόπο, κατατάσσοντάς τον ανάμεσα στις «υπαρξιακές απειλές» για την ανθρωπότητα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Σαν Φρανσίσκο

«Η υπαρξιακή απειλή είναι η κλιματική αλλαγή. Υπάρχουν επίσης αυτός ο παλαβός σκύλας γιος (σ.σ. ‘crazy SOB’), ο Πούτιν και άλλες, και πάντα πρέπει να ανησυχούμε για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου, όμως η υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα είναι η κλιματική αλλαγή» ανέφερε ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος.

Το Κρεμλίνο ανέφερε επίσης ότι τέτοιες δηλώσεις «δεν βλάπτουν τον πρόεδρό μας, αλλά φαίνονται σαν μια προσπάθεια να εμφανιστεί ο Μπάιντεν σαν καουμπόι του Χόλιγουντ. Τέτοιες δηλώσεις υποβαθμίζουν τις ίδιες τις ΗΠΑ».

Ακόμη, το Κρεμλίνο τονίζει: «Ο Μπάιντεν θα πρέπει να ρωτήσει τους συμβούλους του: Έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ο Πούτιν τόσο σκληρά λόγια εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ;»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software