x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αναλυτής Wall Street: Γι’ αυτό δεν ήθελαν να ακουστούν τα λόγια του Πούτιν στις ΗΠΑ! Έρχεται «θύελλα»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως και ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ, είναι «ανάθεμα για τους παγκοσμιοποιητές του Νταβός», είπε στο Sputnik ο αναλυτής της Wall Street Τσαρλς Ορτέλ, τονίζοντας ότι η χρονική στιγμή της πρόσφατης συνέντευξης Πούτιν-Κάρλσον ήταν τέλεια.

«Πιστεύω ότι ήταν ευτυχές που η συνέντευξη έλαβε χώρα πολύ πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ, έτσι ώστε οι ψηφοφόροι είχαν μια δίκαιη ευκαιρία να δουν τι συμβαίνει χωρίς παρεμβολές», είπε στο Sputnik ένας αναλυτής και ερευνητής της Wall Street, o Charles Ortel!

«Νομίζω επίσης ότι η αντίθεση ανάμεσα στις μετρημένες και στοχαστικές προοπτικές του Πούτιν, που είναι παγκόσμιος ηγέτης εδώ ένα τέταρτο του αιώνα, με την έλλειψη βαρύτητας – για να το θέσω ευγενικά του Τζο Μπάιντεν, της Καμάλα Χάρις και πολλών άλλων είναι εμφανής», συνέχισε ο Ορτέλ.

Τόνισε ότι «καμία πολιτική συνέντευξη δεν έχει συγκεντρώσει τόση κάλυψη όσο η πρόσφατη συνάντηση του Πούτιν με τον Τάκερ», προσθέτοντας ότι αναμένει ότι «στο τέλος θα αλλάξει την σκέψη των περισσότερων ανοιχτών μυαλών».

Η οικογένεια Κλίντον είχε λόγους να φοβάται την συνέντευξη του Πούτιν

Πριν από την ιστορική συνέντευξη, ειδήμονες των αμερικανικών εταιρικών μέσων ενημέρωσης και δημοκρατικές πολιτικές προσωπικότητες προέτρεψαν τους Αμερικανούς να αγνοήσουν την εκπομπή του Carlson. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον αποκάλεσε τον Τάκερ «χρήσιμο ηλίθιο», υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός δημοσιογράφος «παπαγαλίζει τα ψέματα του Βλαντιμίρ Πούτιν για την Ουκρανία».

«Το αστέρι της Χίλαρι Κλίντον έπεσε πριν από πολύ καιρό ενώ ο Τάκερ Κάρλσον είναι, σήμερα, μια από τις πιο αγαπημένες και δίκαιες φωνές στην γη», είπε ο Ορτέλ, σχολιάζοντας την φασαρία της Κλίντον. «Σίγουρα, η οικογένεια Κλίντον έχει πολλά να φοβηθεί καθώς πλησιάζει η 5η Νοεμβρίου 2024».

Ο αναλυτής της Wall Street, ο οποίος διεξήγαγε ιδιωτική έρευνα για καταγγελίες απάτης από το Ίδρυμα Κλίντον εδώ και πολλά χρόνια, σημείωσε ότι «υπάρχουν σοβαρά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το πόσα χρήματα ξένης κυβέρνησης και ολιγαρχών μπορεί να χρηματοδότησαν τις πολιτικές εκστρατείες της Χίλαρι το 2005-6. , 2007-8 και 2015-16, συμπεριλαμβανομένων δωρεών από τον [ολιγάρχη] της Ουκρανίας Βίκτορ Πίντσουκ και την σύζυγό του».

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν επίσης «εύλογες ανησυχίες, όπως στην περίπτωση των Μπάιντεν, ότι η οικογένεια Κλίντον εκμεταλλεύτηκε τα γραφεία της για να πλουτίσει για δεκαετίες, παράνομα».

«Το όνομα της Χίλαρι Κλίντον δεν θα σταθεί καλά στην ιστορία», είπε ο Ορτέλ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software