x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Προσήχθη ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Προσήχθη ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών που ζει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, μετά από έφοδο της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα παιδιά τη κοινότητας, ενώ όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ομάδα των ΟΠΚΕ προχώρησε στην προσαγωγή του πατέρα, ο οποίος αντέδρασε βίαια κατά τον έλεγχο.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο δεν εντοπίστηκαν τα παιδιά της οικογένειας. Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει – με τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών- πόσα παιδιά είναι μέλη της κοινότητας που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, εάν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις τους όπως ορίζει ο Νόμος και ποιοι είναι οι γονείς τους. Υπενθυμίζεται ότι στην κοινότητα διαμένουν παιδιά, ηλικίας 15, 13 και έξι χρονών, καθώς και ένα βρέφος, τα οποία μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης μεταφέρθηκαν στο σπίτι της 25χρονης κόρης του 45χρονου από τον πρώτο του γάμο.

Το βρέφος ανήκει στην 22χρονη κόρη του ζευγαριού, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος είναι ο πατέρας του αφού ουδείς τον έχει υποδείξει.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software