Η Δεξιά – ακροδεξιά ενωμένη μπορεί να φθάσει στο 16% και να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην εκφυλισμένη ΝΔ

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ΝΔ είναι κυρίαρχη πολιτική δύναμη όχι λόγω προγράμματος ή θέσεων αλλά γιατί μεθόδευσε την διάλυση και διαίρεση της δεξιάς - εθνικών κομμάτων και επειδή απέτυχε πλήρως και παταγωδώς η κεντροαριστερά.
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και ελλείψει εναλλακτικής πολιτικής πρότασης κυριαρχεί η ΝΔ που δεν θυμίζει σε τίποτα το παραδοσιακό δεξιό κόμμα.
Μολύνθηκε από τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που σχεδόν αποτελούν το 33% του υπουργικού συμβουλίου, όσοι απέτυχαν βρήκαν καταφύγιο στην ΝΔ και από υβριστές της ΝΔ έγιναν θιασώτες της νέας εποχής…
Επίσης η ΝΔ σήμερα με την ατζέντα που προβάλλει, δεν έχει καμία σχέση με την παραδοσιακή δεξιά, και κανείς δεξιός δεν αισθάνεται άνετα με την ΝΔ που έχει μετατραπεί σε κόμμα τρανσέξουαλ που αγκαιάζει τους ομοφυλόφιλους πρποκλητικά λες ότι πρέπει να έχουν περαιτέρω δικαιώματα από τους άλλους πολίτες.

 
 

Σε όλη την Ευρώπη τα εθνικά κόμματα θα σαρώσουν

 
 


Στις ευρωεκλογές ο μεγάλος νικητής στην Ευρώπη θα είναι τα εθνικά κόμματα τα δεξιά και ακροδεξιά κόμματα που δεν μολύνθηκαν από τις νέες τάσεις του φιλελευθερισμού και της σοσιαλδημοκρατίας.
Στην Γαλλία η Lepen θα σαρώσει, το Εθνικό Μέτωπο θα είναι πρώτο κόμμα.
Στην Γερμανία το AfD η Εναλλακτική για την Γερμανία θα ξεπεράσει το 21% θα είναι άνετα δεύτερο κόμμα.
Στην Αυστρία το FPO θα είναι άνετα πρώτο κόμμα.
Στην Ιταλία τα Αδέρφια για την Ιταλία της Meloni θα είναι άνετα πρώτο κόμμα
Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα εθνικά κόμματα θα εκτιναχθούν.

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα, υπάρχουν τρία κόμματα που αποτελούν τον λεγόμενο εθνικό χώρο.
Η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου, ο Ηλίας Κασιδιάρης και η ΝΙΚΗ.
Λέμε Κασιδιάρης και όχι Σπαρτιάτες, γιατί ενώ ο Κασιδιάρης τους έβαλε στην Βουλή εντούτοις φέρθηκαν τουλάχιστον ποταπά στον ευεργέτη τους και ο Κασιδιάρης απέσυρε πλήρως την στήριξη του.
Στις ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες θα αποτύχουν να περάσουν το όριο του 3%, θα κινηθούν κοντά στο 1% ή και κάτω από 1%.
Ο Βασίλης Στίγκας είναι τραγικά λίγος… η αποτυχία είναι μονόδρομος.
Τα 3 αυτά κόμματα – με τον Κασιδιάρη ως ταλαντούχο πολιτικό αλλά σε ομηρία αφού είναι φυλακισμένος μετά από πολιτική δίωξη συγκεντρώνουν άνετα το 16% με 18%...
Μια πολιτική συμμαχία Βελόπουλου – Κασιδιάρη θα μπορούσε να λειτουργήσει υπό όρους γιατί έχουν διαφορετικές αντιλήψεις για την πολιτική αλλά βρίσκονται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο.
Εάν υπάρξει συμμαχία – κόντρα στο νομοθέτημα – έκτρωμα – κατά του Κασιδιάρη που τον αποκλείει σε κάθοδο σε εκλογές – τότε το κόμμα αυτό θα μπορούσε άνετα να φθάσει στο 16%.
Ας δούμε λίγο τα δεδομένα.
Η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο 8%.
Ο Κασιδιάρης έδωσε στους Σπαρτιάτες ποσοστό σχεδόν 5% μέσα από την φυλακή... εάν κατεβάσει κόμμα στις ευρωεκλογές ή στηρίξει κάποιο κόμμα αυτό θα πάρει άνετα 5% τουλάχιστον. 
Η ΝΙΚΗ λαμβάνει 4%
Άθροισμα όλων αυτών 17%...
Ένα δεξιό εθνικό κόμμα που θα ενισχυθεί με προσωπικότητες θα πάρει άνετα από την ΝΔ επιπλέον 5% με 8%...
Όλα αυτά όμως ανήκουν στην σφαίρα των σεναρίων γιατί η ένωση των εθνικών κομμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Πάντως είναι ευκαιρία για τα εθνικά κόμματα – εάν πιστεύουν στην μεγάλη ιδέα – να ενωθούν και να καταστούν αξιωματική αντιπολίτευση στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Η αριστερά απέτυχε.
Οι σοσιαλιστές απέτυχαν
Οι φιλελεύθεροι της ΝΔ κυβερνούν αλλά η φθορά τώρα ξεκινάει…
Τα εθνικά κόμματα είναι σε άνοδο… σε εκρηκτικό βαθμό

Από bankingnews.gr

TAGS: