Δημητροκάλλης κατά ΝΔ για αυξημένο κόστος παραγωγής και στεγαστική κρίση

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας «Σπαρτιάτες» από την ολομέλεια της βουλής αναφέρθηκε στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων αγροτών. Αρχικά σχολίασε την μέχρι τώρα ρητορική των κυβερνητικών στελεχών που δηλώναν πως δεν υπάρχει αγροτικό μέτωπο και τελικά,ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών,επιβεβαιώνοντας πως το μέτωπο των αγροτών τελικά υπάρχει.
 
«Θα δηλώσουμε για ακόμα μία φορά πως στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών που αγωνίζονται για τις εργασίες τους και τις οικογένειές τους. Η κυβέρνηση πρέπει να νομοθετήσει άμεσα, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής και να ικανοποιήσει τα μέτρα που ζητούν οι αγρότες, όπως θεσμοθέτηση αγροτικού αφορολόγητου πετρελαίου, πλαφόν 0,7 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα στο αγροκτηνοτροφικό ρεύμα, επιδότηση μέσων εφοδίων και ζωοτροφών και κατάργηση του ΦΠΑ και να μην εφαρμοστεί και να επαναδιαπραγματευθεί η νέα ΚΑΠ» ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
Ο κ. Δημητροκάλλης πέρα από το αυξημένο κόστος παραγωγής αναφέρθηκε και στο αυξημένο κόστος στέγασης κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη πως από το tik-tok πετάει απλά τη μπάλα στην εξέδρα, χωρίς να δίνει καμιά πειστική απάντηση στις αιτίες που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα.
 
«Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, κάνετε λόγο για τα κλειστά ακίνητα ιδιοκτητών, τα οποία όλοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να ανοίξουν με ευκαιριακά μέτρα. Με τα σπίτια, όμως, που έχουν στην κατοχή τους οι τράπεζες και τα funds τι θα γίνει; Γνωρίζει το αρμόδιο Υπουργείο πόσα τέτοια ακίνητα είναι κλειστά και πόσο επηρεάζουν την αγορά; Μήπως πρέπει να εστιάσουμε εκεί, ώστε να βρεθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής.
TAGS: