ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

0
0
0
s2smodern

ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ

Ιερείς στην Θεσσαλονίκη δεν πτοήθηκαν από τα μέτρα της κυβέρνησης και το κλείσιμο, ουσιαστικά, των εκκλησιών υπό το φόβο του κορωνοϊού. Η απαγόρευση των Λειτουργιών και η τέλεσή τους με κλειστές πόρτες και χωρίς πιστούς, δεν πτόησε δύο ιερείς σε χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη να λειτουργήσουν την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Οι δύο ιερείς στο Σοχό στη Θεσσαλονίκη μαζί με τρία ακόμη άτομα, πήραν έναν Σταυρό, δύο σημαίες, ένα μεγάφωνο και ανέβηκαν στο βουνό για να λειτουργήσουν.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφεραν να ακουστούν σε ένα μεγάλο μέρος του χωριού και να παρακάμψουν τις σχετικές απαγορεύσεις. Δυστυχώς οι παραπάνω ιερείς είναι μειοψηφία, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν 8.000 ιερείς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όταν ο άνθρωπος γίνεται αχάριστος για ό,τι ο Θεός του χαρίζει και συνάμα ανήθικος, τότε αυτή η ΠΡΟΔΟΣΙΑ απέναντι στο Θεό έχει κάποτε και το τίμημά της. Όταν ο Αβραάμ ρώτησε τον Κύριο, αν θα καταστρέψει τα Σόδομα και τα Γόμορρα εάν υπήρχαν μερικοί δίκαιοι ανάμεσα στους αμαρτωλούς, ο Κύριος του απάντησε, ότι αν υπάρχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΙΚΑΙΟΙ, τότε δεν θα προχωρήσει στην καταστροφή των δύο πόλεων για χάρη τους.

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ; ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Ορθοδοξία, Αγώνας, Θεσσαλονίκη, ιερείς, Βουνάe-genius.gr ...intelligent web software