«Μην αφήνετε τις κόρες σας να πηγαίνουν μόνες σχολείο»! Το απόλυτο ΣΟΚ βιασμών από αλλοδαπούς στην Ευρώπη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χαμός στην Γερμανία

Χαμός με τους αλλοδαπούς στην Γερμανία, με τα περιστατικά βιασμών να αυξάνονται και να απειλούν ακόμα και τα σχολεία!

Σε ένα καθολικό σχολείο θηλέων στο Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας, που βρίσκεται στο ειδυλλιακό πάρκο του κάστρου, ο διευθυντής εκφράζει ανησυχίες για την ασφάλεια των κοριτσιών και στέλνει μια επείγουσα προειδοποίηση στους γονείς, συμβουλεύοντάς τους να φροντίσουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο ομαδικά. Αυτό το προληπτικό μέτρο ακολουθεί ένα πρόσφατο περιστατικό βιασμού που αφορούσε παράνομους μετανάστες σε ένα κοντινό πάρκο κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το Καθολικό σχολείο έχει στείλει έκτοτε μια επιστολή στους γονείς για την ασφάλεια των κορών τους στο δρόμο τους προς το σχολείο. Στην επιστολή, η οποία τέθηκε στην διάθεση της  Bild,  ο Δρ. Χανς Λίντνερ, διευθυντής του γυμνασίου και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα σχολεία St. Marien , αναφέρει: «Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, οι κόρες σας θα έπρεπε ιδανικά να πηγαίνουν στο σχολείο ομαδικά και χρησιμοποιώντας μόνο καλά φωτισμένους δρόμους».

Πριν από λίγες εβδομάδες, δύο άνδρες με όψη Αράβων ακολούθησαν μια νεαρή γυναίκα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, αφού πρώτα της ζήτησαν να τους πει την ώρα. Κοντά στο σχολείο St. Marien στο πάρκο Fürst-Anselm του Ρέγκενσμπουργκ, ένας από τους άνδρες έσυρε την 27χρονη σε έναν θάμνο και της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ ο άλλος παρακολουθούσε εκεί κοντά.

Η είδηση του βιασμού συγκλόνισε την περιοχή όχι μόνο λόγω της σκληρότητας της πράξης αλλά και επειδή οι άνδρες κατάφεραν να κακοποιήσουν την νεαρή γυναίκα στο μέσο της ημέρας χωρίς κανείς να το αντιληφθεί ή να παρέμβει.

Το κοντινό σχολείο St. Marien έστειλε μια προειδοποιητική επιστολή στους γονείς. Η διεύθυνση του σχολείου συμβουλεύει τους γονείς ότι τα κορίτσια πρέπει ιδανικά να πηγαίνουν στο σχολείο μόνο ομαδικά και να προσπαθούν να μένουν σε καλά φωτισμένους δρόμους. Το σκοτάδι πρέπει «να αποφεύγεται οπωσδήποτε».

Επειδή η διοίκηση του σχολείου υπογραμμίζει την «ασφάλεια της διαδρομής προς το σχολείο», οι γονείς καλούνται να δώσουν οδηγίες στα παιδιά τους να αποφεύγουν την περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού και το προαναφερθέν πάρκο Fürst-Anselm παρά την αυξημένη αστυνομική παρουσία. Και οι δύο περιοχές συνεχίζουν να είναι «κέντρα εγκληματικότητας κατά την διάρκεια της ημέρας». Το σχολείο απέχει μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα και από τα δύο προβληματικά σημεία.

Το σχολείο προσφέρει επίσης μαθήματα αυτοάμυνας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης στην Γερμανία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποβαθμίσουν τις σεξουαλικές επιθέσεις αλλοδαπών, την βία και τις απειλές για την ασφάλεια όπως η προαναφερθείσα κοντά σε γερμανικό σχολείο, η οποία έχει γίνει πλέον θλιβερό μέρος της καθημερινής ζωής στην Γερμανία. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας από τον Οκτώβριο, πέρυσι γίνονταν περίπου 20 βιασμοί την εβδομάδα στο Βερολίνο. Στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, το πολυπληθέστερο ομοσπονδιακό κρατίδιο, σημειώνονταν ακόμη και οκτώ βιασμοί την ημέρα, σύμφωνα με κυβερνητική απάντηση από τον Απρίλιο του 2023.

Ο αριθμός των ομαδικών βιασμών αυξάνεται σημαντικά . Γύρω στον Οκτώβριο του 2023, 18χρονη δέχθηκε επίθεση στο Max Reger Park στο Weiden (Άνω Παλατινάτο) και την άγγιξαν «ανάρμοστα» δύο άνδρες 20-30 ετών με ξένη προφορά. Την ίδια περίοδο, μια 32χρονη από την περιοχή Fürstenfeldbruck κακοποιήθηκε από έναν 28χρονο Γεωργιανό στο Impler Park του Μονάχου. Τον Σεπτέμβριο, μια γυναίκα βιάστηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Oerlenbach και τον Αύγουστο, μια 28χρονη βιάστηκε στο πάρκο του κάστρου στο Weinheim. Τον ίδιο μήνα, μια 18χρονη κακοποιήθηκε για ώρες από 20χρονο σε σταθμό του μετρό του Μονάχου.

Επιπλέον, ο αριθμός των ομαδικών βιασμών έχει αυξηθεί σημαντικά. Η Bild ανέφερε τον Νοέμβριο ότι ο αριθμός αυτών των εγκλημάτων είχε υπερδιπλασιαστεί σε 19 περιπτώσεις. Στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, ο αριθμός των ομαδικών βιασμών αυξήθηκε κατά 40 τοις εκατό σε συνολικά 246 περιπτώσεις. Αύξηση καταγράφηκε επίσης στην Βάδη-Βυρτεμβέργη, την Κάτω Σαξονία, την Ρηνανία-Παλατινάτο, την Σαξονία, το Σλέσβιχ-Χολστάιν και την Θουριγγία.

TAGS: