Χίος: Επιτέθηκαν σε σύζυγο ιερέα - Τη χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι

0
0
0
s2smodern

Απίστευτες στιγμές έζησε η σύζυγος ενός ιερέας από την Καλλιμασιά στην Χίο. Μαζί με την κουμπάρα της έφτασε στο συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών Χαλκειούς, για να δώσει τρόφιμα και ρούχα σε αλλοδαπούς που διαμένουν στο γειτονικό ΚΥΤ.

Η σύζυγος του ιερέα, που είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου, Παρασκευή Ακρατοπούλου και η κουμπάρα της είδαν ξαφνικά τρεις άγνωστές τους γυναίκες να ορμούν εναντίον τους βρίζοντάς τις και χτυπώντας με ρόπαλα που κρατούσαν, τόσο το αυτοκίνητο της πρεσβυτέρας προκαλώντας του ζημιές, όσο και την ίδια στο κεφάλι! Αμέσως μετά, έσπευσαν να φύγουν τρέχοντας και κρύφτηκαν σε ένα σπίτι του συγκροτήματος.

Τρομοκρατημένες οι δύο γυναίκες πήγαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα όπου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στεβή και την ιστοσελίδα Αστραπάρης, υπέβαλαν μήνυση για ρατσιστική επίθεση, απλή σωματική βλάβη και φθορές σε βάρος αγνώστων. Μάλιστα, αν και φέρονται να επέδειξαν στους αστυνομικούς το σπίτι όπου κατέφυγαν οι δράστιδες, οι τρεις άγνωστες δεν είχαν συλληφθεί ως αργά χθες.

 

 

Επίθεση, Χίος, Μήνυση, ΚΥΤe-genius.gr ...intelligent web software