x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

150 ευρώ «χαρτζιλίκι» έπαιρνε ο αστυνομικός: Διακίνηση ναρκωτικών και… προστασία σε λογιστή

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Την Τρίτη θα δώσει εξηγήσεις στον Ανακριτή ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην ασφάλεια Κερατέας και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών αλλά και ότι παρείχε φύλαξη σε λογιστή στα Σεπόλια.

Ο αστυνομικός προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες από γνωστό του για προσωπική χρήση ενώ παράλληλα μεσολαβούσε για την προμήθεια και διακίνηση κοκαΐνης σε «πελάτες» όπως προέκυψε από την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων.

 

Οι «αδιάφθοροι» διαπίστωσαν πως παραλάμβανε ο ίδιος τα ναρκωτικά και μετέφερε την «παραγγελία».

Κατά τις επικοινωνίες του έπαιρνε προληπτικά μέτρα, χρησιμοποιώντας διαδικτυακές εφαρμογές όπως viber και WhatsApp ώστε να μην είναι δυνατή η καταγραφή τους ενώ κινούνταν ιδιαιτέρως προσεκτικά κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών ώστε η επιτήρησή του να είναι δυσχερής.

Εκτός όμως από… ντίλερ ναρκωτικών κατηγορείται ότι παρείχε και φύλαξη σε λογιστή από τον Ιούλιο του 2023. Συγκεκριμένα ενώ ήταν ένοπλος και του είχε αφαιρεθεί ο ατομικός του οπλισμός από την Υπηρεσία αλλά ήταν και σε αναρρωτική άδεια από τον Μάιο του 2022, προστάτευε τον ιδιώτη ο οποιος διατηρεί λογιστικό γραφείο στα Σεπόλια αποκομιζοντας από 100 έως 150 ευρώ την ημέρα, όπως ανέφερε σε ορισμένες από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες και όπως προέκυψε από τις συνομιλίες του με τον λογιστή.

Τέλος ο αστυνομικός τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις κάλεσε, κατ’ εντολή του λογιστή άτομα προκειμένου να απαιτήσει σε έντονο ύφος την καταβολή χρηματικών ποσών που του χρωστούσαν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software