Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για όπλα και διακίνηση ναρκωτικών

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Από αστυνομικούς του του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο Ρέθυμνο, συνελήφθησαν δύο άνδρες (ένας Έλληνας και ένας μετανάστης) για αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντοπίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (9/2) να επιβαίνουν σε ΙΧ, όπου πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στη συνέχεια έγιναν έρευνες στα σπίτια τους, όπου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι, μια ζυγαριά ακριβείας και 394 γραμμάρια κάνναβης.

 
 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

 

Συνελήφθησαν, (09.02.2024) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, ημεδαπός και αλλοδαπός κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου χθες το βράδυ εντοπίστηκαν τα δύο άτομα να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου πραγματοποιήθηκε έλεγχος και στη συνέχεια διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και λοιπούς χώρους που χρησιμοποιεί ο ημεδαπός.

 

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 394 γραμμάρια κάνναβης,
  • πιστόλι,
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • σπρέι εκτόξευσης πιπεριού
TAGS: