Οργή κατά του Δ. Παπαδημούλη στα κοινωνικά μέσα

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

«Γιατί ρε να κάτσει σπίτι ο Παπαδημούλης; 1ον. Είναι ευρωβουλευτής. Νόμοι και συστάσεις δεν ισχύουν γι’ αυτούς. 2ον. Και κυριότερο: τον προστατεύει το τεράστιο Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς». Με αυτά τα λόγια, υποδέχθηκε την είδηση που μεταδόθηκε – με σχετικό βίντεο μάλιστα - από το MEGA για την εμφάνιση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη σε σουπερμάρκετ κάπου στην Αθήνα όπου γέμισε τρία (!) καρότσια, ένας συμπολίτης μας (@Loukas_7) στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης twitter. Φυσικά, η είδηση αναπαράχθηκε και έγινε για αρκετή ώρα το θέμα της συζήτησης. «Κανονικά πρέπει να σας συλλάβουν για παραβίαση καραντίνας... Με τόσα εκατομμύρια που έχετε δεν μπορούσατε να ζητήσετε να σας τα φέρουν στο σπίτι; Ανευθυνότητα, ασυνειδησία, αναισθησία», έγραψε άλλη συμπολίτης μας (@jazznclassical).

Πως απάντησε ο ίδιος στο χαμό που – δικαίως κατά τη γνώμη μας - προκλήθηκε: «Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για ‘αντικοινωνική συμπεριφορά’! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα ‘Σκλαβενίτη’ με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο, μια παραγγελία - 2 καρότσια - που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!» Και συνέχισε: «Ψωνίζω από αυτόν τον ‘Σκλαβενίτη’ εδώ και 40 χρόνια. Γνωρίζοντας τον φόρτο που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες, επέλεξα να πάω να τα παραλάβω ο ίδιος και όχι να παραδοθούν στο σπίτι. Τα δε ράφια ήταν γεμάτα και ο κόσμος λίγος. Που είναι η ‘αντικοινωνική συμπεριφορά’»; «Καλύτερα σώπασε, είναι καλύτερα. Αν δεν το έχεις καταλάβει αυτή η εικόνα με τα γεμάτα καρότσια θα σε στοιχειώνει για πάντα», του απάντησε άλλος χρήστης (@ikariumni) του twitter, ενώ άλλος (@CrmNewss) του επισήμανε «επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα έπρεπε να τεθείτε σε καραντίνα για 14 μέρες. Σεβαστείτε εμάς που προσπαθούμε να διαφυλάξουμε τα σύνορα της πατρίδας μας και το ιατρικό προσωπικό που δίνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον ελληνικό λαό. Οι κανόνες είναι για όλους μας».

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε ειρωνικά δια του twitter: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. ‘Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο... τα δε ράφια γεμάτα’, εύγε στον Νίκο Παπαθανάση». «Για να είναι γεμάτα τα ράφια φρόντισαν αυτοί πού εσείς αποκαλείτε ακροδεξιούς. Δεν θέλω να φανταστώ τί θα γινόταν αν είσαστε ακόμη κυβέρνηση. Βενεζουέλα θα είμαστε. Ελπίζω το χαβιάρι σας, να το βρήκατε!», σημείωσε στην ίδια πλατφόρμα άλλος συμπολίτης μας (@giannopoulos35). Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, έβαλλε και αυτός κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη:

«Κύριε Παπαδημούλη, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έπρεπε να είστε σε αυτό περιορισμό και καραντίνα, αφού επιστρέψατε από το εξωτερικό». Ο Δημήτρης Παπαδημούλης του απάντησε λέγοντας ως «η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη κατά του κορωνοϊού κ. Παύλο Χρηστίδη. Η φτηνή μικροπολιτική σας αδικεί. Γύρισα στην Ελλάδα 5 ημέρες πριν την επιβολή της καραντίνας και τηρώ πλήρως και με απόλυτη ψυχραιμία τα μέτρα. Ας σοβαρευτούμε και ας ενώσουμε δυνάμεις επιτέλους!» Και με αυτή του την απάντηση, έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την καταρρακωμένη δημόσια εικόνα του. Να τον χαίρονται οι «σύντροφοί» του.

Αντιδράσεις, Ψώνια, Συριζαίοι, Παπαδημούληςe-genius.gr ...intelligent web software