Φρειδερίκη Καρζή: Ξανανοίγει η υπόθεση της δολοφονίας της

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η δολοφονία του 59χρονου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα Αττικής και ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε το συμβόλαιο θανάτου από τους εκτελεστές του, έχουν προκαλέσει την εγρήγορση των αστυνομικών Αρχών για την διαλεύκανση του εγκλήματος.

Παράλληλα όμως από την Ασφάλεια, θα ανοίξουν εκ νέου και θα εξετάσουν διεξοδικά και την υπόθεση της δολοφονίας της πρώην συζύγου του επιχειρηματία, της Φρειδερίκης Καρζή, η οποία είχε πέσει νεκρή το 2018, έξω από το σπίτι της, όταν και πυροβολήθηκε στο κεφάλι, από τον δολοφόνο που της είχε στήσει καρτέρι.

Πιο συγκεκριμένα η ηλικίας 51 ετών τότε Φρέντα Καρζή, όπως συνήθιζαν να την προσφωνούν οι δικοί της άνθρωποι, επέστρεφε τα χαράματα στο σπίτι από ένα κέντρο διασκέδασης, όπου είχε μεταβεί με μία φίλη της. Ήταν περίπου 05.30 το πρωί, όταν έφθασε στην κατοικία της και στην αυλή του σπιτιού την περίμενε ο δολοφόνος της.

Η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ η αστυνομία συνέλεξε τους δύο κάλυκες των 7,62mm από όπλο τύπου Tocarev.

Η Φρειδερίκη Καρζή είχε στο παρελθόν νυμφευθεί τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα Χρήστο Γιαλιά ο οποίος δολοφονήθηκε χθες και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία πλέον είναι ενήλικα. Είχαν πάρει εδώ και αρκετά χρόνια διαζύγιο.

Αρχικά η υπόθεση της δολοφονίας της Φρειδερίκης Καρζή, θεωρήθηκε ως ληστεία, καθώς ο δολοφόνος της, της αφαίρεσε μια ακριβή γυναικεία τσάντα, στην οποία υπήρχαν λίγα χρήματα και ένα ακριβό ρολόι. Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, είχε προκύψει ότι ώρες πριν την δολοφονία της, η Καρζή είχε επισκεφθεί συγκεκριμένο καζίνο και ο δράστης που την παρακολουθούσε θεώρησε ότι κουβαλούσε μαζί της αρκετά χρήματα.

Η Καρζή εγκαταστάθηκε που εγκαταστάθηκε μετά το διαζύγιο της στη Μάνδρα Αττικής είχε δεσμό με έναν επιχειρηματία από την Τρίπολη, ο οποίος επίσης δεν έχε ευτυχή κατάληξη, καθώς λίγο καιρό πριν από την δολοφονία της, προσήλθε στον εισαγγελέα μαζί με μία φίλη της αστυνομικό ζητώντας προστασία και καταγγέλλοντας πως ο εν λόγω επιχειρηματίας από την Τρίπολη την παρενοχλούσε συστηματικά.

Σε ότι αφορά τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Γιαλιά, είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν σε διάφορες υποθέσεις διακίνησης εργατών-μεταναστών και κατοχής διαφόρων τύπων όπλων, μεταξύ αυτών και καλάσνικοφ, σε μεγάλες ποσότητες. Παράλληλα, υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας τριών ποδοσφαιρικών ομάδων και συγκεκριμένα του ΑΟ Τρίκαλα, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

TAGS: