x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αποχώρηση Μιχελογιαννάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ με αποκαλύψεις

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρθηκε στην πρόσφατη επιθυμία του να ζητήσει τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας ότι σκοπεύει να επανενεργοποιηθεί πολιτικά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος στον νομό Ηρακλείου με ένα κόμμα πιο αριστερά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ονοματίζοντας τη Νέα Αριστερά ή την Πλεύση Ελευθερίας, τονίζοντας όμως ότι ορόσημο θα είναι οι ευρωεκλογές για την απόφασή του.

 

Παράλληλα, έκανε αυτοκριτική για τα χρόνια που ήταν βουλευτής, μίλησε για τη μεταπήδησή του σε τρία κόμματα, από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜ.ΑΡ. και εν συνεχεία στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γιατί ζητάει σήμερα να φύγει, λέγοντας ότι δεν κάνει αντιπολίτευση και «ο Μητσοτάκης χορεύει μόνος του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

 

Επίσης, έκανε την αυτοκριτική του και για την απεργία πείνας που έκανε πριν 10 χρόνια στο Σύνταγμα για το άσυλο των μεταναστών, αλλά και το τι είχε συμβεί τότε και γελοιοποιήθηκε από τα αθηναϊκά κανάλια, παρουσιάζοντάς τον να τρώει κρυφά ενώ έκανε απεργία πείνας. Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελογιαννάκης είπε ότι το πλάνο που έπαιξε τον έδειχνε να βγάζει από την τσέπη του φάρμακα, όμως τα κανάλια στρέβλωσαν την εικόνα, αναφέροντας ότι ο άνθρωπος που το ξεκίνησε όλο αυτό ήταν η σημερινή βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης ανέφερε ότι η απεργία πείνας στο Σύνταγμα για το άσυλο των μεταναστών ήταν άλλο ένα λάθος του.

«Η υπερέκθεσή μου μου κόστισε στα ΜΜΕ της Αθήνας. Κέρδιζα αρνητική δημοσιότητα. Λάθος μου. Όπως λάθος μου η απεργία πείνας στο Σύνταγμα. Το πίστευα αυτό που έκανα και θα σας εξομολογηθώ ότι η Ελλάδα ήταν πρώτη χώρα υποδοχής και πίστευα ότι θα έπρεπε να παίρνουν όλοι άσυλο για να φεύγουν. Είχα ενεργοποιηθεί γατί έβλεπα στον Πειραιά και στα νησιά να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι και λέω, να η ευκαιρία να λυθεί το άσυλο. Έτσι ξεκίνησα την απεργία πείνας. Δε με στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κατάλαβα εκ των υστέρων. Τα κανάλια με γελοιοποιήσανε. Έχω πάντα μια τσάντα στο σακάκι μου με φάρμακα όλων των ειδών, από το 1988 που είμαι γιατρός, για έκτακτη ανάγκη που κάποιος το χρειαστεί. Μάλιστα, σε μια πρωινή εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς έπαθε υπερτασική κρίση στην ώρα της εκπομπής και ήμουν εκεί και του έδωσα φάρμακα. Στην απεργία πείνας ο διπλανός μου μού ζήτησε ένα χάπι για την πίεση και ένα ντεπόν. Εκείνη την ώρα που έβγαζα την τσάντα με πιάνει η κάμερα του “Αντένα”. Και η κ. Ακρίτα το άρχισε λέγοντας “να μασουλίζει ο κ. Μιχελογιαννάκης”. Και αυτό με κυνηγάει. Και τώρα που ζήτησα τη διαγραφή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ διάβασα 51 σχόλια “πώς να αδυνατίσετε με τη δίαιτα Μιχελογιαννάκη”. Μου στοίχισε και πολιτικά και ψυχολογικά. Πρωτοσέλιδα, γελοιογραφίες ότι μασούλιζε ο Μιχελογιαννάκης και ακόμη με καταδιώκουν με αυτό στα sites… Μου στοίχισε το ίδιο πολιτικά και ψυχολογικά. Με έκαναν γραφικό», τόνισε ο κ. Μιχελογιαννάκης, λέγοντας ότι δε μετανιώνει τις δηλώσεις του για την Εκκλησία.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software