Το «ψήνει» η Βάσω Πανταζή

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε στάδιο προετοιμασίας φαίνεται ότι βρίσκονται άνθρωποι πλησίον του Ηλία Κασιδιάρη για την προετοιμασία ενός νέου σχήματος που θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές. Με την Βάσω Πανταζή, συνήγορο του πρώτου να δρά διερευνητικά και να το … σκέφτεται για «πρωταγωνιστικό ρόλο», σε ένα σχήμα το οποίο θα έχει υπερτονισμένα τα χαρακτηριστικά του συντηρητισμού, προκειμένου να αποφύγει την περιχαράκωση. Μάλιστα την εβδομάδα που πέρασε κατά την συμμετοχή της σε ένα διαδικτυακό «δωμάτιο» στο X φαινόταν να προσπαθεί να εμβαπτίσει τους οπαδούς του Ηλία Κασιδιάρη στον όρο.

Ταυτόχρονα δε προσεγγίζονται πρόσωπα τα οποία έχουν παρουσία διακριτή από τα «μπρός πίσω» του συγκεκριμένου χώρου εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό να μην μπορούν να «τεκμηριωθούν» κατηγορίες «ξαναζεσταμένου» φαγητού για την συγκεκριμένη προσπάθεια, κάποια εκ των οποίων το τελευταίο διάστημα αναπτύσσουν ισχυρή μηντιακή παρουσία δίχως να είναι φορείς κομματικού λόγου.

οι συνθήκες δε φαίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκές για μια τέτοια προσπάθεια, ειδικά αφού στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν κανένα λόγο να στήσουν προσκόμματα σε κάποια τέτοια προσπάθεια, η οποία ενδεχομένως να τους βολεύει κιόλας. Όχι μόνον διότι ο τρόπος με τον οποίο πλέον μοιράζονται οι έδρες για την ευρωβουλή δεν θα τους επηρεάζει αλλά κυρίως διότι έτσι αναμένεται να «ξεφουσκώσει» ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται με αρκετά υψηλά ποσοστά. Μέρος των οποίων είναι σαφές ότι αποτελεί και ένα κομμάτι των οπαδών Κασιδιάρη οι οποίοι έχουν απογοητευθεί «τα μάλα» από τα όσα έχουν συμβεί με τους Σπαρτιάτες στους λίγους μήνες του κοινοβουλευτικού τους βίου.

Ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης παρά το ότι φαίνεται να έχει δώσει «πράσινο φώς» κυρίως λόγω της αντίθεσή του με τους… Σπαρτιάτες δεν έχει ενεργό ρόλο στην όλη προσπάθεια καθώς είναι σαφές ότι δεν θέλει να ρισκάρει την αποφυλάκισή του που θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες, πριν από τις ευρωεκλογές. Από την στιγμή βέβαια που θα βρεθεί εκτός φυλακής δεν αποκλείεται να αλλάξει στάση παίζοντας έναν συγκεκριμένο ρόλο, οι παράμετροι του οποίου δεν έχουν ακόμη ορισθεί αλλά που δεν συμπεριλαμβάνουν την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές. Αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε τον τερματισμό της προσπάθειας με ήσσονα προσπάθεια εκ μέρους των αντιπάλων του.

TAGS: