x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αποθέωση για την Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Δεν το έβαλε ποτέ κάτω», λέει ο πατέρας της

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τεράστια επιτυχία για την Ελληνίδα αθλήτρια την 3η Φεβρουαρίου, αφού «έγραψε» ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Η Πλατανιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό σόλο και ανέβασε την Ελλάδα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η 29χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε τελευταία στον τελικό και γνωρίζοντας καλά τι πρέπει να κάνει, έφτασε στην κορυφή!

«Ήξερα της δυνατότητές της. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω και τα κατάφερε, σκοπός της ήταν να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, εμφανώς συγκινημένος, μιλώντας στο OPEN.

«Από πολύ μικρή, η Ευαγγελία είχε ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση. Αν και πέρασε δύσκολες καταστάσεις, τα κατάφερε λόγω του χαρακτήρα της. Η Πολιτεία θα πρέπει να δώσει κίνητρα στους αθλητές, όπως έκανε παλιά, για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό πολύ περισσότερα παιδιά. Αν κάποιος θέλει να σπουδάσει, πρέπει να τα σταματήσει αυτά», επεσήμανε ακόμη.

Η Πλατανιώτη με θέμα της χορογραφίας της που έχει τίτλο «Black Raven» (σ.σ. μαύρο κοράκι), σε μουσική από το «Dance of death» και βαθμό δυσκολίας 38.9000 (υψηλότερο από όλες) κατάφερε να ξεπεράσει και την βαθμολογία των προκριματικών.

Απέσπασε 101.6500 στην καλλιτεχνική εντύπωση και 171.3133 στην εκτέλεση για να φτάσει στο σύνολο τους 272.9633 βαθμούς, με τους οποίους ξεπέρασε τους 270.1901 των προκριματικών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software