Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά: Δυναμική απάντηση στους εθνομηδενιστές

0
0
0
s2smodern

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, για ακόμη μία φορά οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής», Γρηγόρης Δεμέστιχας και Ιωάννης Λαζόπουλος, παρευρέθηκαν στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης, ως επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» ο Γρηγόρης Δεμέστιχας έλαβε το λόγο από το προεδρείο. Κατά την τοποθέτησή του, κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις που έλαβαν χώρα στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο της 17ης Φεβρουαρίου, όπου με την κάλυψη της δημοτικής αρχής τέθηκε σε ισχύ ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής και της απαλλακτικής προτάσεως της εισαγγελέως. Μέσα από μια κωμικοτραγική διαδικασία που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες, με προσθέσεις κι αφαιρέσεις φράσεων, ώστε να ικανοποιηθούν οι άεργοι θιασώτες των αριστερών σχημάτων. Μάλιστα, τόνισε πως το κατάπτυστο ψήφισμα αποτελεί κατάφορη παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών, καθώς και ύβρις προς τη Δικαιοσύνη. Ο Γ. Δεμέστιχας έκλεισε την τοποθέτησή του υπενθυμίζοντας σε όλους πως, παρά την άκρατη ψευδολογία έναντι των Εθνικιστών, η μόνη υπάρχουσα τρομοκρατία στη σύγχρονη Ελλάδα είναι η «κόκκινη», των αναρχο-κομμουνιστών.

Ακολούθως, κατατέθηκε ψήφισμα από δημοτικούς σύμβουλους της πλειοψηφούσας παράταξης του δημάρχου κ. Μώραλη, σύμφωνα με το οποίο ο Δήμος του Πειραιά δηλώνει την υποστήριξή του στο κλείσιμο των συνόρων, αλλά και στους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς που βρίσκονται στον Έβρο, ώστε να αποτρέψουν την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών στη χώρα με τις υποδείξεις των Τούρκων. Φυσικά, η «Ελληνική Αυγή» δήλωσε πως θα στηρίξει το ψήφισμα, με τους Γ. Δεμέστιχα και Ι. Λαζόπουλο να συγχαίρουν τη συντριπτική πλειονότητα των συμβούλων που επιτέλους ασπάζονται τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Κατά του ψηφίσματος τέθηκαν οι συνδυασμοί του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και ο «αντάρτης» της παράταξης Μώραλη, θιασώτης του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης. Παραμένοντας πιστοί στις εθνομηδενιστικές πολιτικές τους, οι αριστεροί αποκάλυψαν για ακόμη μία φορά το ανθελληνικό και προδοτικό τους πρόσωπο.

Η «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» συνεχίζει να αποτελεί τη φωνή των Εθνικιστών στο Δήμο του Πειραιά, υπερασπιζόμενη σε κάθε ευκαιρία τα συμφέροντα και τις ανησυχίες όλων των Ελλήνων.

 

 

Πειραιάς, Ψήφισμα, Ελληνική Αυγήe-genius.gr ...intelligent web software