Επικοινωνία Γιάννη Λαγού με τον Βέλγο βουλευτή που σήκωσε την ελληνική Σημαία στο φλαμανδικό κοινοβούλιο

0
0
0
s2smodern

Ευχαριστήρια ηλεκτρονική επιστολή απέστειλε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Γιάννης Λαγός στον Βέλγο βουλευτή του Vlaams Belang, Tom Van Grieken (του οποίου το επώνυμο, συμπτωματικά, σημαίνει “των Ελλήνων”).

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην σχετική επιστολή του ο Γιάννης Λαγός “Είμαι πεπεισμένος ότι Ευρωπαίοι πολιτικοί σαν εσάς, αποδεικνύουν ότι η Ευρώπη μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για το γεγονός ότι αναγνωρίζεται ότι Ελλάδα υπερασπίζεται την Ευρώπη απέναντι στην ισλαμοποίηση και δηλώνω υπερήφανος για το ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες καθώς αμφότεροι σκοπεύουμε να διατηρήσουμε την Ευρωπαϊκή και εθνική μας πολιτιστική κληρονομιά. Ένα μήνα πριν , έσκισα την τουρκική σημαία εντός του Ευρωκοινοβουλίου με σκοπό να καταδικάσω την Τουρκία και τις πολιτικές της και , ως εκ τούτου, είμαι ευτυχής για το ότι αναγνωρίζετε και εκτιμάτε το ότι η Ελλάδα σηκώνει όλο το βάρος της αντιμετώπισης των λαθρομεταναστευτικών ροών που προκαλεί το καθεστώς Ερντογάν. Να έχετε υπόψιν σας ότι οι Έλληνες εκτιμούμε βαθιά το ότι είστε ένας πραγματικός φιλέλλην και τιμάτε την ετυμολογία του επιθέτου σας!”

Μέσα σε λίγα 24ωρα ο κύριος Van Grieken, απέστειλε με τη σειρά του απάντηση στην επιστολή του Γιάννη Λαγού, τονίζοντας ότι σύσσωμοι υποστηρίζουν την Ελλάδα απέναντι στις απειλές και τις επιθέσεις του Ερντογάν. Όπως επεσήμανε ο Γιάννης Λαγός, “Είναι χαρά μας όταν βλέπουμε τέτοιες κινήσεις αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία. Κανονικά θα έπρεπε το ίδιο το ελληνικό κράτος και όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές να έχουν κάνει αυτή την κίνηση και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι σεβόμαστε όποιον τιμά την πατρίδα μας. Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία ενός ισχυρού “φιλελληνικού τόξου” στην Ευρώπη με αφορμή το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο, όμως, λόγω της ολιγωρίας της ελληνικής κυβέρνησης, παραμένει ανεκμετάλλευτο”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τουρκία, Μεταναστευτικό, Βέλγιο, Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., Γιάννης Λαγός, ελληνική σημαία, φλαμανδικό κοινοβούλιο , Tom Van Griekene-genius.gr ...intelligent web software