x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Έστειλε εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έκαναν νέες κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ο 84χρονος νομικός αποκάλυψε ότι έστειλε εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, ο 84χρονος νομικός σχολίασε τις πρωινές εκπομπές, ενώ αποκάλυψε πως έχει στείλει εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής.

«Είναι εκπομπές οι πρωινές εκπομπές; Βγαίνει ένας μεγαλούτσικος – Μικρούτσικος κάπως έτσι λέγεται, και βγαίνει και μιλάει εναντίον μου χωρίς να μπορώ να απαντήσω. Του έστειλα ένα εξώδικο και δεν μου απαντά ούτε στο εξώδικο. Αυτές οι οι εκπομπές είναι κουτσομπολίστικες και χαϊδεύουν τα αυτιά των λαϊκών μαζών», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Με τη σειρά της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει στο «J2US» και δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεσή της με τις απόψεις του συντρόφου της, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον των πρωινών εκπομπών στην τηλεόραση.

«Εγώ προσωπικά θα ήθελα να διαχωρίσω την άποψή μου. Η κάθε μια έχει την αξία της, όλοι οι άνθρωποι εργάζονται για κάποιο λόγο», δήλωσε η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software