Πολεμικό κλίμα στις Καστανιές - Τούρκοι εκτοξεύουν χημικά κατά Ελλήνων

0
0
0
s2smodern

Βίντεο ντοκουμέντο από τα νέα επεισόδια.

Νέα ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα στις Καστανιές Έβρου με τους Τούρκους να εκτοξεύουν χημικά σε ελληνικό έδαφος. Το πολεμικό σκηνικό του Έβρου διατηρείται και οι Τούρκοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν από ότι φαίνεται.

Επεισόδια, πάντως, σημειώθηκαν και το πρωί της Παρασκευής στον Έβρο, όπου τις τελευταίες μέρες έχουν συγκεντρωθεί στη συνοριακή γραμμή πρόσφυγες και μετανάστες. Και το πρωί της Παρασκευής ομάδα νεαρών επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Στρατού να προσπαθούν να τους απωθήσουν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Στο μεταξύ, τα αυστηρά μέτρα φύλαξης των συνόρων στον Έβρο απέτρεψαν την παράνομη είσοδο στη χώρα σε 36.649 περιπτώσεις συνολικά, από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης ενώ έχουν συλληφθεί 252 άτομα για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Προπαγάνδα με ημίγυμνους "μετανάστες"

H προπαγάνδα κατά της χώρας μας συνεχίζεται, τόσο από το τουρκικό καθεστώς, όσο και από τους λεγόμενους "αλληλέγγυους" από όλο τον κόσμο που επιθυμούν το άνοιγμα των συνόρων στους λαθρομετανάστες που παραπληροφορεί η Τουρκία και στους παραστρατιωτικούς που συντονίζουν τις επιχειρήσεις στον Έβρο.

Ολλανδός δημοσιογράφος, δημοσιεύει φωτογραφίες ημίγυμνων "μεταναστών" στα ελληνοτουρκικά σύνορα και ισχυρίζεται πως οι ελληνικές αρχές βιαιοπραγούν σε βάρος τους, τους γδύνουν και κατάσχουν χρήματα και τηλέφωνα πριν τους στείλουν πίσω στην Τουρκία.

Δείτε εδώ

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, αλλά αποτελεί τον πυρήνα της τουρκικής μονταζιέρας για την επιρροή των μαζών και την υποβάθμιση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο. Οι σκηνοθετημένες φωτογραφίες από την τουρκική πλευρά των συνόρων

Παναγιωτόπουλος: Yβριδική απειλή εναντίον της χώρας μας

Για «τη μαζική και οργανωμένη μετακίνηση πληθυσμών στα σύνορά μας, με όρους πραγματικής εισβολής, που συνιστά αποσταθεροποιητική ενέργεια και υβριδική απειλή εναντίον της χώρας μας, με υποκίνηση της Τουρκίας» ενημέρωσε εκτενώς τον αναπληρωτή υφυπουργό Εξωτερικών επί ευρωπαϊκών και ευρασιατικών θεμάτων Μάθιου Πάλμερ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στην Αθήνα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επικεντρώθηκε στην πίεση που υφίστανται τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τις αυξανόμενες ροές από την Τουρκία, μεταναστών τρίτων χωρών, που δεν προέρχονται από τη Συρία επαναλαμβάνοντας την αποφασιστικότητα της Ελλάδας να διαφυλάξει τα σύνορά της, που αποτελούν εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ στον αμυντικό τομέα και αναδείχθηκε η ουσιαστική συνεισφορά της Ελλάδος στην προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

 

 

Τουρκία, Έβρος, Καστανιές, Μεταναστευτικό, Νίκος Παναγιωτόπουλος , FAKE NEWSe-genius.gr ...intelligent web software