Η Τουρκία αποβίβασε 100 λαθρομετανάστες στο ακριτικό Καστελόριζο!

0
0
0
s2smodern

Παράλληλα με την πίεση που δέχεται η Πατρίδα μας στον Έβρο, το σχέδιο της Τουρκίας προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ σήμερα αποβιβάστηκαν 100 λαθρομετανάστες στο ακριτικό Καστελόριζο, ένα νησί που βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουρκίας. Επί του παρόντος και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, οι λαθρομετανάστες περιφέρονται στο νησί και αναζητούν καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια χωρίς ουσιαστική μέριμνα για την σίτιση και την διαμονή τους.

Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος και αναμεταδίδει η ιστοσελίδα Sigmalive, οι λαθρομετανάστες καταφτάνουν στις ακτές της Αττάλειας περιμένοντας βάρκες να τους μεταφέρουν απέναντι στο Καστελόριζο, το οποίο απέχει μόλις 2.1 χλμ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αναμένεται να φτάσουν κι άλλοι λαθρομετανάστες στην Αττάλεια για να περάσουν στο ελληνικό ακριτικό νησί...

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες. Κατά τ' άλλα, η κυβέρνηση ΝΔ εφησυχάζει τους Έλληνες ότι "δεν περνάει ούτε κουνούπι" από τα σύνορα της χώρας... Θα θέλαμε πολύ να είναι έτσι τα πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν είναι.

ΠΗΓΗ: xrisiavgi.com

 

 

Τουρκία, Λαθρομετανάστες, Έβρος, Νέα Δημοκρατία, Καστελόριζο, ελληνικά σύνοραe-genius.gr ...intelligent web software