Οι τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις στον Έβρο - Άγκυρα: ''Θα στείλουμε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων''

0
0
0
s2smodern

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

 

 

Ήδη δύο σώματα έχουν σταλεί στα σύνορα, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορούν τα τουρκικά ΜΜΕ. Μάλιστα λίγο νωρίτερα, ο Σοϊλού ανέφερε πως θα στείλει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Ο λόγος; Όπως είπε, η Ελλάδα σκότωσε δύο μετανάστες!

Η άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ για τις τουρκικές κινήσεις

Όπως μετέδωσε το LiveNews στο Mega, η ΕΥΠ έστησε το προηγούμενο διάστημα, επί σειρά εβδομάδων, μια ολόκληρη επιχείρηση και έδωσε χρήσιμες πληροφορίες, που βοήθησαν καθοριστικά, στο να μην πιαστούν στον ύπνο οι ελληνικές δυνάμεις. Να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και καταφέρουν να περάσουν στην Ελλάδα οι μετανάστες που ξεχύθηκαν αιφνιδιαστικά. Την επιχείρηση συντόνισε ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης και εκ του αποτελέσματος κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.Η ΕΥΠ διαπίστωσε έγκαιρα το τουρκικό σχέδιο στον Έβρο, ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές και έτσι υπήρξε κινητοποίηση τόσο σε θέματα υποδομών όσο και σε ανθρώπινου δυναμικού.

Όπως είπε ο Θανάσης Μαυρίδης στον Νίκο Ευαγγελάτο, ένα 24ωρο πριν τα πρώτα επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα, η ΕΥΠ ενημέρωσε με ακρίβεια γι΄ αυτά που επρόκειτο να συμβούν.

 

 

Τουρκία, Έβρος, ΕΥΠ, Μετανάστες, Σοϊλού, FAKE NEWSe-genius.gr ...intelligent web software