Οργανωμένη επιχείρηση στον Έβρο: Περούκες, drones και καρτελάκια στα σύνορα

0
0
0
s2smodern

Το καθεστώς Ερντογάν "σκηνοθετεί" την κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα. 

Ο υβριδικός πόλεμος συνεχίζεται και ο Έβρος πολιορκείται από τους ισλαμιστές και τους παραστρατιωτικούς - με τη "βιτρίνα" του πρόσφυγα ή μετανάστη - της Τουρκίας που έχουν πάρει το "πράσινο φως" από το καθεστώς Ερντογάν.

Τα ντοκουμέντα που έρχονται στο προσκήνιο αποδεικνύουν την οργανωμένη επιχείρηση της Τουρκίας που υλοποιείται κατά μήκος των ελληνικών συνόρων από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο και το μέγεθος της προπαγάνδας και των ψευδών ειδήσεων που παράγει επί 24ωρου βάσεως η Άγκυρα.

Νέες εικόνες από το πως η Τουρκία στήνει την ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο έρχονται στο φως. Φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές δείχνουν πως ο Ερντογάν «σκηνοθετεί» τα πάντα.

Οι πρακτικές τις οποίες ακολουθεί η Τουρκία για να προκαλεί εντάσεις στα σύνορα, στον Έβρο και μετά να κατηγορεί την Ελλάδα πως επιτίθεται σε πρόσφυγες και μετανάστες, αποκαλύπτονται από τις εικόνες που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές που βρίσκονται στα σύνορα.

Από την περασμένη Παρασκευή, όταν η Τουρκία έδωσε… σήμα πως ανοίγει τα σύνορά της και όποιος θέλει μπορεί να φύγει για την Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία κυβερνητικών πηγών, έχουν επιχειρήσει να περάσουν τα σύνορα σχεδόν 35.000 άνθρωποι.

Ο ελληνικός στρατός βρήκε στην όχθη του Έβρου, στην περιοχή των Φερών, περούκες. Που χρησίμευαν; Σύμφωνα με μαρτυρίες τις φοράνε νεαροί άνδρες καθώς βολεύει την σκηνοθεσία του Ερντογάν η εικόνα ότι όσοι πλησιάζουν τα σύνορα δεν είναι άντρες αλλά είναι γυναίκες, κατά προτίμηση με παιδιά.

Υπάρχουν όμως κι άλλα στοιχεία που έχουν τα χέρια τους οι ελληνικές αρχές. Στο Σουφλί διαπιστώθηκε ότι η Τουρκία μαρκάρει όσους στέλνει στα σύνορα, ούτως ώστε να μπορεί να τους παρακολουθεί, τόσο για να μπορεί να ποσοτικοποιήσει τον αριθμό αλλά και για να ελέγχει τις κινήσεις τους.

Σε μια άλλη φωτογραφία ντοκουμέντο, έχουν καταγραφεί άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής να προετοιμάζουν drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζαρ Κουλε. Με το drone η στρατοχωροφυλακή καθοδηγεί τις ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων από πολυβομβιδοβόλο στο ελληνικό έδαφος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τουρκία, Ερντογάν, Έβρος, Σουφλί, Παρακολούθηση, ελληνοτουρκικά σύνορα, τουρκική στρατοχωροφυλακήe-genius.gr ...intelligent web software