Θεσσαλονίκη: Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη – Τι λέει ο πατέρας της 19χρονης που έπεσε σε τρύπα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη», απαντά ο πατέρας της 19χρονης φοιτήτριας που έπεσε σε τρύπα τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη 01:00 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο 19χρονους να τραυματίζονται. Τα δύο άτομα, μία 19χρονη και ένας συνομήλικός της, βρίσκονταν στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ, όταν, ενώ περπατούσαν μέσα σε στοά της αγοράς, υποχώρησε το τσιμεντένιο δάπεδο και άνοιξε τρύπα βάθους τριών μέτρων. Εξαιτίας της πτώσης τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σοβαρά και η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 19χρονης, τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν.

Περαστικοί που είδαν το περιστατικό βοήθησαν τα δύο νεαρά άτομα να βγουν.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου. Μιλώντας στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας Πρόδρομος Νικηφορίδης ξεκαθάρισε ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός και δεν έχει αρμοδιότητα ο δήμος Θεσσαλονίκης. Όπως επισήμανε, όμως, θα ασκηθούν πιέσεις προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κατασκευαστικές εργασίες στο Μπιτ Παζάρ καθώς είναι χώρος που συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες. «Είναι εκατοντάδες οι ιδιοκτήτες του χώρου, δύσκολα μπορεί να γίνει η διαχείριση ενός τέτοιου ακινήτου. Ωστόσο, πρέπει να γίνουν εργασίες καθώς είναι εδώ και 100 χρόνια κατασκευασμένο», υπογράμμισε ο κ. Νικηφορίδης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο σήμερα το πρωί.

TAGS: