x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΡΟΤΕΣ: ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προχωρούν οι αγρότες σε όλη τη χώρα, από τον Έβρο μέχρι την Κυριακή, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που απαντά με έκτακτη σύσκεψη σήμερα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος. Η κυβέρνηση προσπαθεί

Οι αγρότες επιμένουν στα αιτήματά τους, με βασικότερα εκείνα της μείωσης του κόστους της ενέργειας και της παροχής αφορολόγητου πετρελαίου, της έγκαιρης χορήγησης των ενισχύσεων, καθώς και της αλλαγής του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να αποζημιώνεται η παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% σε κάθε φυσική καταστροφή.

Οι αγρότες βρίσκονται επί ποδός με τα τρακτέρ τους σε Καρδίτσα, Πλατύκαμπο Λάρισας, Αλμυρό Βόλου και Ζάρκο Τρικάλων, αλλά και σε Γρεβενά, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και άλλες περιοχές. Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος του Ζάρκου, για περίπου μισή ώρα, προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου αγρότες των Τρικάλων.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software