Μεσολόγγι: O κρεοπώλης έλεγε «θα σε θάψω χωρίς παπά» – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Κούτσικου

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μπορεί ο 50χρονος κρεοπώλης που προφυλακίστηκε γιατί είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι να αρνείται το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τίποτα, νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν εναντίον του.

Σύμφωνα με το Star, ενδιαφέρον έχουν όσα κατέθεσαν για τη συμπεριφορά του 50χρονου κρεοπώλη δύο φίλοι του 30χρονου αλλά και του ίδιου.

«Ήταν ψυχρός ο κρεοπώλης»
Η πρώτη κατάθεση είναι του 30χρονου κοινού φίλου του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη. Είναι ο άνθρωπος που τους γνώρισε. Ο 30χρονος κατέθεσε για ένα περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον κρεοπώλη μόλις 10 ημέρες πριν τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

«Κάποια στιγμή στο σπίτι μου 10 ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του».

«Ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος για την οφειλή του κρεοπώλη»
Αυτό που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι ότι ο κρεοπώλης πήγαινε τον Μπάμπη από μέρα σε μέρα, όσον αφορά τα δανεικά, ώστε να τον ξεχρεώσει. Ο κουμπάρος του θύματος μάλιστα αναφέρθηκε στο πώς ήταν ο Μπάμπης, εξαιτίας του ποσού που δεν του επέστρεφε ο κρεοπώλης:

«Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Είχε δύο κινητά ο κρεοπώλης
Σχετικά με το κινητό του κρεοπώλη για το οποίο έχει γίνει πολύ λόγος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τελικά ότι είχε δύο κινητά. Το ένα στο όνομά του και το άλλο σε όνομα ενός άλλου άντρα, αλλά και μία κάρτα sim. Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ισχυρίστηκε ότι το είχε ξεχάσει στο σπίτι τη μοιραία βραδιά.

Η άρση των επικοινωνιών θα δώσει στοιχεία για τις κλήσεις του και τα μηνύματα πριν και μετά το έγκλημα.

Το πρώτο τηλεφώνημα του κρεοπώλη από τον Κορυδαλλό
«Αθόρυβος» είναι στα πρώτα του 24ωρα στον Κορυδαλλό ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το Star, βρίσκεται στη Γ’ Πτέρυγα και προαυλίζεται μόνος του. Είναι ήρεμος, αλλά το ψυχρό βλέμμα παραμένει. Από την πρώτη μέρα που μπήκε – και πέρασε την πρώτη του συνέντευξη – μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει τίποτα. “Είναι σα να μην υπάρχει” λένε οι δεσμοφύλακες.

Μάλιστα, ο κρεοπώλης έκανε ήδη και το πρώτο του τηλεφώνημα. Πήρε ένα “δικό του” πρόσωπο και ζήτησε να του στείλουν ένα σακ βουαγιαζ με ρουχα. Μέσα στη φυλακή μιλάει με έναν κρατούμενο. Έναν άνδρα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών. Είναι μαζί στο ίδιο κελί. Είναι και ο μόνος έγκλειστος που τον έχει δει, ενώ όλοι οι άλλοι απλά συζητούν γι’ αυτόν.

Ο κατηγορούμενος έχει περάσει από ψυχίατρο -προληπτικά όπως ανέφεραν- και η έκθεση βγήκε «καθαρή». Άμεσα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα επιστρέψει πάλι στον Κορυδαλλό.

TAGS: