Από την Τουρκία πετούν δακρυγόνα στους Έλληνες Στρατιώτες

0
0
0
s2smodern

Συνεχή ρίψη χημικών και καπνογόνων έχουμε και αυτή την ώρα στις Καστανιές, κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί για να αποτρέψουν την μαζική εισβολή των χιλιάδων «μεταναστών», οι οποίοι βρίσκονται στην τουρκική πλευρά.

Όλα δείχνουν ότι κάποιοι από την τουρκική πλευρά που παριστάνουν τους «μετανάστες» και γνωρίζουν να χειρίζονται τα χημικά και τα καπνογόνα, είναι αυτοί που συντονίζουν και κατευθύνουν την όλη προσπάθεια, με στόχο να διασπαστούν οι ελληνικές δυνάμεις. Αλλά αυτές αντέχουν και λειτουργούν αποτελεσματικά. Απέτρεψαν την είσοδο σε 9.877 άτομα και έγιναν 68 συλλήψεις. Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, από τις 06.00 της Κυριακής ως τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκαν τα εξής: -Κατά μήκος των συνόρων του Έβρου έγιναν σποραδικές απόπειρες εισόδου στον ελληνικό έδαφος είτε μέσω φθορών στο φράκτη είτε μέσω διέλευσης του ποταμού.

- Πραγματοποιήθηκε χρήση χημικών και καπνογόνων από την άλλη πλευρά, κάτι που συνεχίζεται έως αυτή τη στιγμή στην περιοχή τον Καστανέων και γύρω από αυτή, στην προσπάθεια.

- Από ελληνικής πλευράς έγιναν 9877 αποτροπές εισόδου.

- Συνελήφθησαν 68 άτομα και σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Λαθρομετανάστες, Επεισόδια, Έβρος, Δακρυγόναe-genius.gr ...intelligent web software