Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στον Τόσκα για τους βανδαλισμούς

0
0
0
s2smodern

«Να μην υπάρχει πλέον ανοχή από την πολιτεία σε αντίστοιχα φαινόμενα βίας» ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, με αφορμή τους βανδαλισμούς σε καταστήματα στην οδό Ερμού.

«Για άλλη μια φορά ο εμπορικός κόσμος βιώνει εικόνες καταστροφής στην καρδία της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, αφ’ ενός δε λαμβάνεται κανένα μέτρο πρόληψης και καταστολής και αφ’ ετέρου δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την αποζημίωση των πληγέντων εμπόρων από τους βανδαλισμούς», σημειώνεται στην επιστολή. Τονίζεται επίσης ότι «και αυτή την φορά η Ελληνική Αστυνομία δεν κατόρθωσε να συλλάβει ούτε έναν ένοχο». Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητεί επίσης «αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα βίας να καταδικαστούν από όλους» και απευθύνει έκκληση: «Να μην υπάρχει πλέον ανοχή από την πολιτεία σε αντίστοιχα φαινόμενα βίας». «Για ένταση των μέτρων αστυνόμευσης στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, για εμπέδωση κλίματος ασφαλείας». «Για πρόβλεψη διαδικασίας άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων εμπόρων».

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, δεν θα επιδείξει την παραμικρή ανοχή σε αντίστοιχα θέματα και θεωρεί μονόδρομο την άμεση και μόνιμη εξεύρεση λύσεων, σε παρόμοια φαινόμενα βίας», τονίζεται επιπλέον στην επιστολή.

Τόσκας, Σύλλογος, Επιστολή, Εμπορικός, Αθηνών, Βανδαλισμοίe-genius.gr ...intelligent web software