x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. «ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ», ΜΠΑΙΝΕΙ «ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ» Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - Συλλογή υπογραφών, ενάντια στο «ντροπιαστικό» και ανίερο νομοσχέδιο, για τα ομόφυλα ζευγάρια

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τινάζεται στον αέρα, ο θεσμός της οικογένειας!

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) κάνει, όπως ήδη γνωρίζετε, εν Χριστώ αδέλφια  μου, ένα νέο ξεκίνημα. Δίνει «ζωή» στο αγιασμένο «ΤΡΙΠΤΥΧΟ»: «ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ». Με νέο ηγέτη τον δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη, άξιο διάδοχο του ιδρυτή του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργου Καρατζαφέρη, έρχεται με ΦΟΡΑ, να κάνει την διαφορά στον πατριωτικό χώρο και όχι μόνο!

Ο ΛΑ.Ο.Σ. πρωτοπορεί, στην μάχη, για να μην περάσει στην Βουλή το «ντροπιαστικό» νομοσχέδιο για την «παντρειά» των ομόφυλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών. Ειδικά όταν θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο και τους τρανς, τους τρανσέξουαλ, τους τραβεστί…

Πρωτοπορεί ο ΛΑ.Ο.Σ. και γιατί είναι το μόνο κόμμα-κίνημα που ήδη ξεκίνησε την συγκέντρωση υπογραφών σε όλη την Ελλάδα κατά του γάμου, της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Με τον τρόπο αυτό δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε τι που αλλοιώνει τον νόμο του Θεού και την ανθρώπινη ηθική. Με όλον τον σεβασμό στις προσωπικές επιλογές του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, ο ΛΑ.Ο.Σ., συγκεντρώνει την υπογραφή κάθε Ελληνίδας και Έλληνα που αγαπά και σέβεται την αξία της οικογένειας.

Και το «πράττει» προκειμένου να μπει φρένο στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που αρνείται την διενέργεια του δημοψηφίσματος, και προχωρά στην νομοθετική ρύθμιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ως προκάλυμμα για την τεκνοθεσία και υιοθεσία.

Για την συγκέντρωση των υπογραφών θα διανεμηθούν φυλλάδια από άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα τής ηλεκτρονικής ψήφου.

Ο πρόεδρος τού ΛΑ.Ο.Σ., Φίλιππος Καμπούρης δήλωσε: «Αφού η κυβέρνηση δεν τολμά να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που τινάζει στον αέρα τον θεσμό της Ελληνικής οικογένειας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε υπογραφές, για να πάρει στα χέρια του το θέμα ο Ελληνικός λαός.

Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν και να αλλοιώσουν παραδόσεις αιώνων που έχουν κρατήσει ψηλά και ενωμένη την πατροπαράδοτη, Ορθόδοξη Ελληνική οικογένεια. Ούτε όμως θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η γυναίκα σ’ ένα απλό εργαλείο τεκνοποιΐας, στερούμενη τον μεγαλειώδη μητρικό της ρόλο και την συμμετοχή της, σε μία ολοκληρωμένη οικογένεια.

Φτάνει, ως εδώ! Θα μας βρουν μπροστά τους».

Όσοι μεθοδεύουν, σχεδιάζουν και υλοποιούν τέτοιες ανίερες πρακτικές, ας γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να διαφεντέψουν την ζωή λαού απροσκύνητου! Ότι δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή λαού απροσκύνητου!

Τέτοια νομοσχέδια είναι «βόμβες» στα θεμέλια της οικογένειας, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό και έτσι η κοινωνία, βρίσκεται υπό ζυγόν!

Φοβάμαι ότι είμαστε υπό κατοχή, κάποιοι έχουν επιλέξει για εμάς τον αργό θάνατο. Επιλέγουν, με σωρεία εντολών, απειλών, περικοπών πάσης φύσεως να υποτάξουν όχι μόνο την ζωή, αλλά και την συνείδηση μιάς κοινωνίας, που ανθίσταται σθεναρά!!!  Έτσι τους βολεύει: Κλινικά νεκροί πολίτες, κλινικά νεκρή η χώρα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι σήμερα, στο νέο ξεκίνημά του, πυλώνας αντίστασης, ώστε να μείνει ζωντανή η πυρηνική, η παραδοσιακή οικογένεια. Οι Έλληνες είναι από την γενιά εκείνη των αθανάτων, που γεννοβολάνε και βλαστάνουν ζωή.

Χιλιάδες Έλληνες πατριώτες φυλάνε κατακόμβες, κρησφύγετα, κρυφά σχολειά, τόπους λατρείας, βημόθυρα, άγια σώματα που μυροβλύζουν, άγια λείψανα που θεραπεύουν.

Ο ενταφιασμός μας, δεν είναι τέλος, είναι αρχή, κυοφορία, είναι προσμονή επερχόμενης άνοιξης!!! Είναι ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΖΩΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥ!

ypografeee

 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software