x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στάση εργασίας στον Ευαγγελισμό την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Από τις 8πμ έως τις 10πμ θα διαρκέσει η στάση εργασίας που ανακοίνωσε το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ενώ στην έναρξη της στάσης θα γίνει συγκέντρωση στα ΤΕΠ και θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι: «Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο με αλλεπάλληλα σοβαρότατα προβλήματα τόσο στην επισφαλή παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς μας, όσο και στις ανυπόφορες εργασιακές συνθήκες για το αποδεκατισμένο προσωπικό, με παράλληλη προκλητική στάση της Διοίκησης με:
επιβολή μεθόδων άνισης μεταχείρισης – συστηματική παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας (βλ. ένσημα, άδειες, ασθένειες κλπ) –προσβολή της επιστημονικής – επαγγελματικής επάρκειας – κατασυκοφάντηση ολόκληρων ειδικοτήτων,
την ένταση του αυταρχισμού & των πειθαρχικών διώξεων – στοχοποίηση συνδικαλιστών με στημένες κατηγορίες προς παραδειγματισμό, ακόμη και αναίτια απόλυση καθαρίστριας! Δεν πάει άλλο!

Επίσης το σωματείο επισημαίνει πως: «Η Διοίκηση αντί να προσπαθεί να εκφοβίσει και να φιμώσει τους εργαζόμενους, πράγμα που έτσι ή αλλιώς δεν πρόκειται να καταφέρει, καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα σοβαρότατα προβλήματα που ζουν εργαζόμενοι, ασθενείς και επισκέπτες καθημερινά στο νοσοκομείο, λόγω των σοβαρότατων ελλείψεων σε προσωπικό, εξοπλισμό – υποδομές και υλικά, πριν σπεύσει να αναρτά … κοσμικές φωτογραφίες με το νέο υπουργό που τάχα αιφνιδιαστικά (αλλά μαζί με τα κανάλια) επισκέφτηκε το νοσοκομείο!

Να σταματήσει εδώ & τώρα αυτή η πρωτοφανής για το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, επιχείρηση τρομοκράτησης και απαξίωσης!
Να αποσυρθούν εδώ και τώρα οι αναίτιες κατηγορίες και ποινές στους εκλεγμένους συνδικαλιστές και κάθε συνάδελφο! Να ανακληθεί η απόλυση της συναδέλφισσας».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software