51 τραυματίες αστυνομικοί από τα επεισόδια σε Λέσβο-Χίο: 0ι δύο σοβαρά

0
0
0
s2smodern

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στην περιοχή Διαβολόρεμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 43 αστυνομικοί – οι δυο εξ αυτών σοβαρά - ενώ αναφορές υπάρχουν και για τραυματίες κατοίκους.

Νωρίτερα, μεγάλη πορεία πολιτών και φορέων ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη προς το Διαβολόρεμα και την Καράβα, σημεία εισόδου προς την επιταγμένη έκταση του Καβακλή, όπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή της Καράβας έχει ξεσπάσει φωτιά σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά στο δρόμο μετά από τις συνεχείς ρίψεις χειροβομβίδων κρότου - λάμψης και δακρυγόνων που εκτόξευσαν άνδρες των ΜΑΤ.

Tρεις είναι οι εστίες της φωτιάς με την Πυροσβεστική να έχει επικεντρωθεί στην πρώτη που είναι και η μεγαλύτερη εστία.

Επεισόδια στη Χίο ξέσπασαν περίπου στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή Καρφάς, όταν κάτοικοι του νησιού μετά από πορεία κατευθύνθηκαν προς ένα από τα δυο ξενοδοχεία, όπου έχουν καταλύσει οι άνδρες των ΜΑΤ. Προκάλεσαν ζημιές στο ξενοδοχείο ενώ επιτεθήκαν σε άνδρες που δεν ήταν εν υπηρεσία, μάλιστα υπήρξαν και 8 τραυματισμοί αστυνομικών. Συνολικά έγιναν εννέα προσαγωγές.

 

 

Αστυνομία, Χίος, Λέσβος, Τραυματίες, ΜΑΤe-genius.gr ...intelligent web software