x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ – ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ Η… ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Επειδή δεν μας έφτανε που τα πληρώνουμε πανάκριβα τα καύσιμα στην Ελλάδα, έπρεπε κάπως να τερματίσει και αυτό το όριο του παραλόγου και της «επιδρομής» στις τσέπες των οδηγών.

Και με τη νοθευμένη βενζίνη (και άλλων καυσίμων εννοείται), ο τρόπος για να τα πληρώνουμε «χρυσάφι»… βρέθηκε!

Μία από τις διαστάσεις και τις συνέπειες της νοθείας των καυσίμων είναι οι βλάβες που προκαλούν στα οχήματα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται συνεργείο, κάτι που προφανώς συνεπάγεται με νέα επιβάρυνση στις τσέπες των οδηγών.

«Έχουμε αλλάξει αντλία βενζίνης τουλάχιστον τρεις φορές … Η ζημιά είναι τεράστια», είπε στον ΣΚΑΪ ένας από τους άτυχους και πρόσθεσε: «Όπου και να πάμε φοβόμαστε που θα πέσουμε».

Η νοθεία στα πρατήρια γίνεται με χημικά προϊόντα, «υποπροϊόντα τα οποία υποκαθιστούν την αμόλυβδη βενζίνη, το πετρέλαιο κίνησης και κάνουν τη λεγόμενη νοθεία. Θανόλες, γενικά κάποιες αλκοόλες, τις οποίες μπορεί το αυτοκίνητο και τις καίει», είπε ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου.

«Αν υπάρχει νοθεία σε μεγάλο ποσοστό προφανώς και θα ανάψει το τσεκ του κινητήρα. Δηλαδή ο οδηγός θα δει ένα λαμπάκι μπροστά του το οποίο θα του εμφανίζει ένα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητήρα», πρόσθεσε ο κ.Παπαγεωργίου.

Ένας από τους καταναλωτές έπαθε ζημιά και στο αυτοκίνητο και στη μοτοσικλέτα του από νοθευμένη βενζίνη, ενώ τα ίδια είπαν και δεκάδες άλλοι. «Δημιουργήθηκαν προβλήματα στον κινητήρα γενικότερα και το καταλάβαμε και από την απόδοση που είχε το αμάξι», ανέφερε από την πλευρά του νεαρός οδηγός.

Προσοχή στις πολύ χαμηλές τιμές, προσοχή στα πρατήρια που επιλέγουν, προτιμώντας αυτά της γειτονιάς τους και όσα εμπιστεύονται και προσοχή στην κατανάλωση που έχει το αυτοκίνητό τους, ώστε να καταλάβουν και από κει αν κάτι δεν πάει καλά, συστήνουν οι γνώστες του θέματος.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software