Εκδήλωση τιμής και μνήμης από τη Χρυσή Αυγή για το Μάντακα

mikismantakas2018_13.JPG
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Εκδήλωση τιμής για το Μίκη Μάντακα από τη Χρυσή Αυγή.

Πιο συγκεκριμένα:

''Με πλήθος κόσμου και κυρίως νεολαίων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση στον πολυχώρο της Χρυσής Αυγής προς τιμή και μνήμη του Ήρωα Μίκη Μάντακα, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 43 χρόνια έπεσε από τις σφαίρες των αναρχοκομμουνιστών δολοφόνων στην Ιταλία. ην έναρξη της εκδηλώσεως έδωσε ο Ιωάννης Μέμος, ο οποίος τόνισε την κυκλικότητα της ιστορίας, αφού τότε οι δολοφόνοι είχαν την υποστήριξη ξένων μυστικών υπηρεσιών, αλλά και της εγχώριας κυβέρνησής τους και την ανοχή των αρχών, γεγονότα που μας θυμίζουν, βεβαίως, το σήμερα και την λύσσα ενάντια στον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στην συνέχεια προβλήθηκε ιστορικό βίντεο σχετικά με τα «Χρόνια του Μολυβιού», την παρακρατική δράση της αριστεράς, που εν τέλει έφτασε στην δολοφονία του δικού μας Μίκη. Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε κοπέλα από το Μέτωπο Νεολαίας, η οποία παρέθεσε το ιστορικό πλαίσιο της εποχής, η οποία σημαδεύτηκε από πολλές ειδεχθείς δολοφονίες Εθνικιστών από ακροαριστερούς τρομοκράτες, οι οποίοι βεβαίως ουδέποτε τιμωρήθηκαν αφού είναι διαχρονικά το βαθύ παρακράτος κάθε θλιβερού αντεθνικού καθεστώτος.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την αναφορά του από την μαρξιστική επίθεση στο Ηράκλειο της Κρήτης, που εν τέλει δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αφού όσο παρακρατικοί είναι αυτοί, τόσο ξεροκέφαλοι είμαστε εμείς και η εκδήλωση διεξάγεται κανονικότατα.

Η χθεσινή ημερομηνία, η 28η Φεβρουαρίου, καθώς και η 1η Νοεμβρίου αποτελούν για τους Χρυσαυγίτες τις σημαντικότερες ημερομηνίες, καθώς σηματοδοτούν τους  Ήρωες, τους Έλληνες Εθνικιστές Μάρτυρες, τους πραγματικούς Αθάνατους και Άφθαρτους από τον Χρόνο, τον Μίκη Μάντακα, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι Έλληνες για τους πραγματικά δικούς μας ανθρώπους''.

Ετικέτες: Χρυσή Αυγή , Τιμή και μνήμη Μίκης Μάντακας