Χτυπούν ιερείς τα ΜΑΤ στη Λέσβο - Καταγγελίες για πυροβολισμούς από αστυνομικούς

0
0
0
s2smodern

Η κατάσταση στα νησιά μας πλέον έχει ξεφύγει, με τα ΜΑΤ να έχουν εντολή από την Αθήνα να ρίχνουν ανελέητο ξύλο.

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η περιοχή Διαβολόρεμα στη Λέσβο μεταξύ ΜΑΤ και κατοίκων. Τραυματίες ένας πολίτης και δύο αστυνομικοί από τα σοβαρά επεισόδια στην περιοχή Διαβολόρεμα στη Λέσβο.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν, ενώ πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν χρησιμοποίησαν σφαίρες.

Tην είδηση την μετέφερε το δελτίο του Mega.

ΒΙΝΤΕΟ

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση σε Λέσβο και Χίο ανάμεσα στους κατοίκους και τα ΜΑΤ

Πληροφορίες αναφέρουν για δύο σοβαρούς τραυματισμούς πολιτών.

Τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται και εστίες φωτιάς, οι άνδρες των ΜΑΤ προκαλούν βρίζοντας τους πολίτες ενώ προκαλούν και φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα! Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Νικολάρα που από το πρωί είναι στην περιοχή: "Πολύς κόσμος ουρές χιλιομέτρων τα αυτοκίνητα. Μάχες. Μας βαράνε με τόνους χημικών"

Ομαδική παραίτηση 16 στελεχών της ΝΟΔΕ Χίου

Από τις θέσεις που κατείχαν μέχρι σήμερα παραιτήθηκαν 16 στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ Χίου (σε σύνολο 20 μελών), διαμαρτυρόμενοι για την αποστολή δυνάμεων ΜΑΤ στο νησί και την εκτεταμένη χρήση χημικών κατά πολιτών που θέλησαν να εναντιωθούν στον σχεδιασμό κυβέρνησης και Νότη Μηταράκη για τη δημιουργία υπερδομών.

Χτυπούν στο ψαχνό τα ΜΑΤ ακόμα και ιερείς!

Χτυπούν χωρίς έλεος και ρίχνουν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σε ανθρώπους όλων των ηλικιών ακόμα και σε ιερείς. Με δυσκολία επέτρεψαν να περάσει το ασθενοφόρο στην περιοχή Καράβα για να παραλάβει τραυματία προκειμένου να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σοβαρά επεισόδια στον Καρφά, χρήση χημικών, αποκλείουν την περιοχή τα ΜΑΤ

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Καρφά Χίου, στο ξενοδοχείο ERYTHA, όπου διαμένουν μονάδες των ΜΑΤ, που βρίσκονται στη Χίο. Μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία της Χίου, την πορεία στην αστυνομική διεύθυνση ακολούθησε πορεία στον Καρφά, όπου κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους μπήκαν στον χώρο του ξενοδοχείου και πέταξαν έξω είδη ρουχισμού των ανδρών των ΜΑΤ, που διαμένουν εκεί.

Στην συνέχεια εμφανίσθηκε στο μπαλκόνι ένας άνδρας των ΜΑΤ με σορτσάκι, ο οποίος και πέταξε ένα χημικό στους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα η κατάσταση να εκτραχυνθεί και να γενικευθεί ο αναβρασμός και τα επεισόδια. Νωρίτερα ομάδα συγκεντρωμένων απομόνωσε λίγους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην περιοχή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε συμπλοκή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το σημείο προς την περιοχή κινούνται μονάδες των ΜΑΤ. Δυνάμεις της αστυνομίας και ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τις οδικές προσβάσεις προς τον Καρφά από την Αγία Ερμιόνη και τον περιφερειακό.

 

 

Αστυνομία, Χίος, Επεισόδια, Λέσβος, Νέα Δημοκρατία, Κάτοικοι, Διαβολόρεμα, ιερείςe-genius.gr ...intelligent web software