ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – «ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι οικονομικές διαφορές ήταν, όπως φαινόταν, η βασική διαφορά ανάμεσα στον 50χρονο κρεοπώλη και τον Μπάμπη Κούτσικο, με το χρέος των περιβόητων 17.000 ευρώ να μην δείχνει ικανό να «κρύψει» την αλήθεια.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος έχει προσληφθεί από την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικο, το χρέος των 17.000 είναι πλέον ως ένα «αδιάφορο κίνητρο» όπως το χαρακτήρισε, υπογραμμίζοντας πως είναι ίσως ένα προπέτασμα καπνού ώστε να στραφούν οι έρευνες μακριά από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κύριος Τσούκαλης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τα 17.000 ευρώ απαίτησε ο Μπάμπης να του δοθούν. Από εκεί και πέρα ερευνώνται και άλλα πράγματα αλλά δεν θέλω να τα ονομάσω δημόσια. Πιστέψτε με είναι πολύ ισχυρά που μπορούν να δέσουν την υπόθεση. Η Αστυνομία στρέφεται και σε άλλα κίνητρα. Ίσως το κίνητρο των 17 χιλιάδων να είναι κάτι αδιάφορο μπροστά σε αυτά που μπορεί να αποδειχτούν.

Μάλιστα ο κύριος Τσούκαλης πρόσθεσε πως ο 50χρονος κρεοπώλης ήταν ιδιαίτερα βίαιος ως άνθρωπος κάτι που επιβεβαιώνει, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, και η δεύτερη σύζυγός του.

Ψάχνουν τον Μπάμπη Κούτσικο σε πηγάδια
Δεν σταματούν λεπτό οι έρευνες των εθελοντών, φίλων και συγγενών του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις προσπάθειές τους να έχουν επικεντρωθεί σε πηγάδια της περιοχής.

Όπως ανάφερε στο MEGA ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, οι έρευνες όλων είναι πλέον σε πηγάδια, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί έστω και ένα ίχνος για την τύχη του 31χρονου, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 4 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο κύριος Μπαλάσκας σημείωσε πως ο 50χρονος κρεοπώλης, ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Μπάμπη ζωντανό και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο, έχει καταφέρει με την συμπεριφορά του να εκνευρίσει και τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όχι μόνο δεν είναι συνεργάσιμος αλλά ειρωνεύεται και τις Αρχές!

Περισσότεροι από ένας οι δράστες; Τα νέα στοιχεία που φέρνουν ανατροπή στο θρίλερ
Στον Εισαγγελέα θα μεταφερθεί το πρωί της Δευτέρας (22/01) ο 50χρονος κρεοπώλης, ο άνθρωπος που πλέον κατηγορείται ως ο δολοφόνος από δόλο, του Μπάμπη Κούτσικου.

Πλέον όλα κρέμονται όλα από μια… κλωστή καθώς αν ο 50χρονος δεν ομολογήσει ή δεν δώσει συγκεκριμένα στοιχεία, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η σορός (αν και εφόσον είναι νεκρός) του Μπάμπη Κούτσικου να μη βρεθεί ποτέ!

Το νέο στοιχείο που δίνει νέα διάσταση στην εξαφάνιση του 31χρονου είναι η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας του νεαρού άνδρα, Κώστα Δημόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για περισσότερους από έναν δράστες, μιλώντας στο MEGA

«Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς, κα όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και δεύτερον, ό,τι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια. Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που δούλευε όλα τα χρόνια τη ζωής του στο εξωτερικό από τότε που τελείωσε το σχολείο. Είχε έναν καλό μισθό και ήταν τεχνίτης στα φωτοβολταϊκά. Επομένως, δεν ήταν ένα παιδί που είχε την ανάγκη να κάνει άλλα πράγματα. Ήταν ένα παιδί που είχε βοηθήσει την οικογένειά του και φίλους του. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του μάλλον το γνωρίζει.

Είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή. Στο παρελθόν, υπήρξαν δύο μεγάλες υποθέσεις, που χωρίς να έχουμε πτώμα, οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και φυλακιστεί. Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι. Δεν αρκεί για την οικογένεια να λογοδοτήσουν οι δράστες αλλά να βρεθεί κάτι από αυτόν τον άνθρωπο».

TAGS: