Κύκλωμα μαστροπείας: Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι – Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι δυο κατηγορούμενοι για την νέα υπόθεση της μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό που απολογήθηκαν σήμερα.

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία συνελήφθη την περασμένη Κυριακή μετά την μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση.

Αρνούνται τις κατηγορίες
Η κατηγορούμενη ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται και ισχυρίστηκε ότι αφενός δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και αφετέρου ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη.

Στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι ένας άνδρας ο οποίος φέρεται ως πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός με τη σειρά του αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Συνεχίζονται οι έρευνες
Όπως υποστήριξε δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης.

Για την ίδια υπόθεση όπως είναι γνωστό βρίσκονται δύο ακόμα κατηγορούμενοι στη φυλακή και ένας που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στις αρχές της εβδομάδας

TAGS: