x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κύκλωμα μαστροπείας: Δεν είναι μπλεγμένη, υποστηρίζει η μητέρα της Λορέλας που προφυλακίστηκε

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Αρνείται την εμπλοκή της 31χρονης «Λορέλας» στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων η μητέρα της, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Μιλώντας στο Mega  η μητέρα της αναφέρει ότι η κόρη της είναι ένα κορίτσι που δεν είχε μπλεξίματα ποτέ στη ζωή της. «Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (σσ.για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει ”κάγκελο”. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ» υποστηρίζει.

Αναφορικά με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας, δηλώνει: «Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η ”Λορέλα” ήθελε να την ξεμπλέξει, όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που (πληρωνόταν) από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά».

Και προσθέτει: «Σας το λέω δεν έκανε τίποτα. Την είδα (την 17χρονη) που ερχόταν για βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες. Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…».

Πέντε συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας

Συνολικά πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική καθώς η Αστυνομία προχώρησε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου σε ακόμα δύο συλλήψεις.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και έναν 64χρονο, κατηγορούμενο για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση». Η 26χρονη φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού σε μια 17χρονη κοπέλα, την οποία και συνόδευε στους «πελάτες», ενώ ο 64χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών.

Επίσης, για την υπόθεση είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα τρία άτομα. Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα είχε μια 31χρονη με το όνομα «Λορέλα», η οποία από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη και τη βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες» ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές. Η 31χρονη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη στο σπίτι της στον Κολωνό, όπου κάποιοι γείτονές της είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» επαφές που είχε με μαθήτριες της περιοχής. Στις 16 Ιανουαρίου η «Λορέλα» κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, είναι ένας 34χρονος, ο οποίος ήταν φίλος της «Λορέλας». Ο 34χρονος, από τα μέσα Απριλίου του 2023, απέκτησε επαφή με την παραπάνω ανήλικη και με μία 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση – εύρεση πλούσιων «πελατών» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών. Και ο 34χρονος προφυλακίστηκε.

Επίσης, συνελήφθη ένας 55χρονος και κατηγορήθηκε ότι εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου – Αυγούστου του 2023, συνευρέθηκε ερωτικά εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη. Αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες κατηγορήθηκαν- κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software