Κολωνός: Στη φυλακή η Λορέλα και ο 34χρονος φωτογράφος από το κύκλωμα μαστροπείας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν  η Λορέλα και ο 34χρονος από την Εκάλη, επικεφαλής του κυκλώματος μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια, που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Η 31χρονη από την Αλβανία και ο φωτογράφος συνεργάτης της κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για τη νέα πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας με ανήλικες στον Κολωνό, μετά την απολογία τους στον 10ο τακτικό ανακριτή.

Ελεύθερος, ωστόσο, αφέθηκε ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, ο τρίτος, δηλαδή, συλληφθείς για την υπόθεση, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, ενώ καλείται να καταβάλει χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τρεις τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που κατά περίπτωση τους αποδίδονται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως, όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει. Ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Όσον αφορά στους δύο συγκατηγορούμενούς της, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες, καθώς τούς εμφανίζονταν ως… 20άρες.

Την Παρασκευή 19/1 αναμένεται να απολογηθεί η 25χρονη Έλενα και ένας ακόμη εκ των συλληφθέντων, ο οποίος φέρεται να είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο από τα κορίτσια του κυκλώματος.

Υπενθυμίζεται πως, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον τρόπο δράσης του κυκλώματος, η Λορέλα, μητέρα ενός αγοριού, και η Έλενα «ψάρευαν» τα κορίτσια σε clubs με δόλωμα τη χλιδάτη ζωή που έκαναν οι ίδιες. Ακριβά αυτοκίνητα, επώνυμα ρούχα και διακοπές σε πολυτελή σκάφη και ξενοδοχεία.

Η Λορέλα καλούσε στο διαμέρισμα της, στον Κολωνό, τις ανήλικες, τις οποίες «στρατολογούσε», ωστόσο, τόσο στην πολυκατοικία όπου έμενε, όσο και στη γειτονιά, εμφανιζόταν ως αισθητικός, για να δικαιολογήσει την συχνή παρουσία των ανήλικων κοριτσιών στο σπίτι της.

TAGS: