Ο Αντώνης Λιάκος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει (ακόμα) 1 εκατομμύριο μετανάστες στην Ελλάδα

0
0
0
s2smodern

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντώνης Λιάκος υποστηρίζει ότι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή κατάρρευση της χώρας υπάρχει ανάγκη για τουλάχιστον (!) ένα εκατομμύριο "πρόσφυγες" και προσθέτει ότι αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί τις Αρχές είναι ο τρόπος ενσωμάτωσης και στέγασης!

Δεν λέει τίποτε καινούριο ο Αντώνης Λιάκος. Και δεν είναι ο μόνος που σκέφτεται έτσι. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ανάγκη για ένα δυνατό Κίνημα υπεράσπισης της Εθνικής Ταυτότητας. Γιατί στην ουσία, αυτή βάλλουν οι εθνομηδενιστές σαν τον Αντώνη Λιάκο. Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να επιστρέψουν στην χώρα οι 500.000 Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό στα χρόνια των Μνημονίων.

Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να ενισχυθεί ο ρόλος της οικογένειας. Οι ίδιοι είναι που οδύρονται υπέρ των εκτρώσεων!

Δεν τους απασχολεί ο συνολικός πληθυσμός της χώρας, αλλά η σύνθεσή του. Το πως δηλαδή, θα γίνει η Ελλάδα μια "πολυπολιτισμική" χώρα. Δυστυχώς για τους Λιάκους και ευτυχώς για την Ελλάδα, η πλειοψηφία του Λαού μας δεν έχει αποφασίσει ακόμα να... αυτοκτονήσει. Η φωνή τους όμως δεν εκφράζεται πολιτικά, γιατί το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι ταγμένο στην Παγκοσμοποίηση.

 

 

Σύριζα, Μετανάστες, Αντώνης Λιάκος, Παγκοσμοποίησηe-genius.gr ...intelligent web software