ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ...

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονου αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι, με άνθρωπο-κλειδί να μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών και να δίνει τη λύση στο μυστήριο.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ALPHA τόνισε ότι «υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο, ένα πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση» και υπογράμμισε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».

 

Το εν λόγω πρόσωπο, δεν αποκλείεται να κληθεί (αν δεν έχει ήδη κληθεί) να καταθέσει στις Αρχές για όσα γνωρίζει και κυρίως για όσα συζήτησε με τον 50χρονο κρεοπώλη αφότου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

 

Η οικογένεια του Μπάμπη θεωρεί ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ο πατέρας και η αδελφή του να κάνουν λόγο για άτομα που γνωρίζουν τι έχει συμβεί αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα από το περιβάλλον του βασικού υπόπτου.

Η αδελφή του 31χρονου αγνοούμενου Χριστίνα, ανέφερε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βλάψει τον εαυτό του. Μετά από δέκα ημέρες, οι ελπίδες μας να ζει μηδενίζονται».

Παράλληλα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να μιλήσει. «Πιστεύω ότι τα δανεικά χρήματα ήταν που τον σκότωσαν. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι. Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται αλλά ότι έχουν κάτι ακούσει. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητιούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω η σορός του αδερφού μου» είπε η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα.

Νωρίτερα, η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Κάνω έκκληση στους συντοπίτες μας στο Μεσολόγγι όσο και στις γύρω περιοχές να μιλήσουν. Έστω και ανώνυμα», δήλωσε.

TAGS: